FINDIKLI’DA “UYUMA” KISA FİLMİNİN GALA GÖSTERİSİ YAPILDI

FINDIKLI’DA “UYUMA” KISA FİLMİNİN GALA GÖSTERİSİ YAPILDI

KULTUR-SANAT 6.01.2019 11:01:36 32 0
FINDIKLI’DA “UYUMA” KISA FİLMİNİN GALA GÖSTERİSİ YAPILDI

Çekimleri Fındıklı’da yapılan “UYUMA” kısa film gösterimi Gala gösterisi yapıldı.

Hayati Akbaş

RİZE/FINDIKLI-Fındıklı İlçe Kaymakamlığı tarafından 2 yıldır yürütülen “ Uyuşturucu Mücadele ve Farkındalık Projesi” kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğü Sığınak Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve çekimleri ilçede yapılan “UYUMA” kısa film gösterimi yapıldı.

Rize Valisi Kemal Çeber’in ve halkın katılımıyla Halk Eğitim Konferans Salonunda sergilendi. İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz’ın bu proje ve filmle ilgili açılış konuşması ardından, film gösterimi davetlilere sunuldu.

Gösterim sonrasında film yönetmeni Tamer Karataş, Senarist Caner Karataş ile oyuncuları Muhammet Emin Ayar, Mihriban Demirtaş, Neşe Abanoz, Caner Karataş, Esra Nur Fırat, Süleyman Kayadelen, Osman Nuri Karataş, Selim Baylan, Rızvan Sarıoğlu’na Vali Kemal Çeber tarafından plaketler verilerek kendilerini tebrik edildiler.

Uyuşturucuyla mücadelede toplumsal farkındalık yaratmak için kısıtlı imkânlarla da olsa bu güzel ve etkili filmi ortaya koyduklarından dolayı memnuniyetini dile getirmiştir. UYUMA kısa filminin halka ve öğrencilere gösterimi ileriki zamanlarda yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI