DÜNYA GÜNDEMİNDE

DÜNYA GÜNDEMİNDE

KULTUR-SANAT 6.07.2018 07:37:54 22 0
DÜNYA GÜNDEMİNDE

Artvin Belediyesi, Uluslararası Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde #kafkasor2018 etiketi ve facebook üzerinden yaptığı canlı yayın ile dünya gündeminde yer aldı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi, Uluslararası Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde #kafkasor2018 etiketi ve facebook üzerinden yaptığı canlı yayın ile dünya gündeminde yer aldı.

Artvin Belediyesi tarafından bu yıl 38’incisi düzenlenen Uluslararası Kültür Turizm ve Sanat Festivali Artvin Belediyesinin 21 bin beğenisi olan resmi facebook sayfasından Kafkasör festivali kapsamında yer alan konserleri ve boğa güreşlerini canlı yayınladı. Yapılan canlı yayınları Rusya, Almanya, Amerika ve birçok ülkeden olmak üzere yaklaşık bir milyon kişi izledi. Festivalin en önemli ayağı olan boğa güreşlerini Bölgesel yayın yapan TV’ler canlı yayınladı

Öz Çekim ile Rekoru Kırıldı

Kafkasör Festivalinin 4’üncü günü olan son günde saat 20.08’de Boğa güreşlerinin yapıldığı arenaya Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe inerek yaklaşık 30 bin kişi ile birlikte öz çekim yaptı. Öz çekim yapan başkan Kocatepe ve vatandaşları çektikleri öz çekimleri #kafkasor2018 etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaşarak Artvin’in marka değeri olan Kafkasör Festivalini dünya gündemine taşıdılar.

Başkan Kocatepe, Marka değeri Kafkasör Festivalinde 30 bin kişiyle özçekim yaparak bir ilke imza attıklarını ve bunun bir özçekim rekoru olduğunu belirtti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI