Bayrak adlı oyun Rize'de sahne alacak

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "BAYRAK" adlı oyunu 20 - 21 Şubat 2018 Salı ve Çarşamba günleri saat:20:00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecektir. Biletler Kültür Merkezi bilet gişesinden temin edilebilir

KULTUR-SANAT 17.02.2018 10:34:38 20 0
Bayrak adlı oyun Rize

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde gelecek haftanın oyunu İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “BAYRAK” adlı oyunu olacak.

Berkun OYA’nın yazdığı oyunun yönetmeni Kubilay KARSLIOĞLU.

Berkun OYA’nın yazdığı Bayrak’ta, polisiye bir cinayetle bir ailenin trajik çöküşünün öyküsü anlatılır. Hayatın içinden yakından tanıdığımız öykülerin yeni bir anlayış ve estetik arayışla çağdaş bir görünüm kazandığı bir oyun Bayrak. Karısını öldüren oğullarının eve gelmesiyle birlikte anne ve babanın, yaşamları bir anda alt üst olur. Oğulların eşleriyle yaşadıkları mutsuz ilişkiler üzerinden aile kavramı, iletişimsizlik ve şiddet olguları sürprizli kurgu ve içeriğiyle sorgulanır.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 20 - 21 Şubat 2018 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI