Ankara'da Yaşayan Pazarlılar Tatil Dönüşü Kahvaltıda Buluşuyor

Ankara'da Yaşayan Pazarlılar Tatil Dönüşü Kahvaltıda Buluşuyor

KULTUR-SANAT 27.10.2019 18:39:13 97 0
Ankara

Ankara Pazarlılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu geleneksel hale gelen, 'Pazarlılar tatil dönüşü kahvaltıda buluşuyor' etkinliği 3 Kasım Pazar günü saat 9.30'da (ücretsiz olarak) Yenimahalle Belediyesi salonunda gerçekleştirilecektir.

Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahaddin Bal yapmış olduğu açıklamada;

“Yaz tatili, çay toplama derken yazı bitirdik. Doğduğumuz topraklardan doyduğumuz topraklara döndük. Dernek olarak yeni sezonumuza hep birlikte merhaba diyeceğiz. Ülkece zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmak en çok ihtiyacımız olan şey” dedi.

“Biz de bu sebeple Pazarlılar, Rizeliler ve Karadenizliler olarak rutin çalışma hayatımıza başlamadan önce bir arada olmayı planladık. Geleneksek hale getirdiğimiz kahvaltı etkinliğimizi 'Kahvaltı bahane birlik beraberlik Şahane' diyerek 3 Kasım'da birlikte olacaklarını” söyleyen Bal, “Memurlarımız, bürokratlarımız, iş insanlarımız, gençlerimiz, öğrencilerimiz ve sürpriz yöresel sanatçılarımız ile birlikte olacağız” dedi.

Selahattin Bal “ Ayrıca bu tarihin Pazarspor’umuzun Ankara deplasmanın da Altındağ Belediyespor ile yapacağı maça denk gelmesi sebebiyle Pazarspor futbol takımımız ve yöneticileri de bizlerle beraber olacak. Takımımızın deplasmanda değil de evinde gibi hissetmesi için kahvaltı sonrasında hep birlikte takımımızın arkasında olacağız. Pazar/Rize başlığı altında siyaset gözetmeden, Pazar'ın değerleri ile Pazar'a değer katmaya çalışacağız. Tüm hemşehirlerimizi birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltımıza davet ediyoruz. 3 Kasım pazar, Pazarlılar ve Pazarspor günü olacak, diyoruz.

Tüm hemşehirlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz”dedi.

Ankara Pazarlılar Kültür Dayanışma Derneği yönetimi adına Selahattin Bal.

Yenimahalle Belediyesi salonu giriş kat, Yenimahalle/Ankara.

3 Kasım 2019 Pazar günü saat sabah 09:30 ,ücretsizdir.

Tüm Pazarlı, Rizeli, Karadenizli hemşehrilerimize açıktır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI