“RİZE FOTOĞRAF KAMPI” SONA ERDİ…

Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği (frize) ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu (RÜFOT) tarafından düzenlenen “Rize Fotoğraf Kampı” sona erdi.

Kamera 26.04.2018 08:48:40 109 0
“RİZE FOTOĞRAF KAMPI” SONA ERDİ…

Hayati Akbaş

RİZE-Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği (frize) ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu (RÜFOT) tarafından düzenlenen “Rize Fotoğraf Kampı” sona erdi.

Frize Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Er “Bu programın Rize için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek, fotoğraf sanatının dünden bugüne teknolojik gelişiminin, ülkemizde ve dünyada fotoğraf kültürünün ve çeşitliliğinin konunun uzmanları tarafından kapsamlı bir şekilde anlatıldığını belirtti.

Er, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa gönül verenleri Rize Fotoğraf Kampı’nda görmekten son derece mutlu olduğunu da sözlerine ilave etti..

Rize Babillon Otel’de 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda Prof. Ata Yakup Kaptan, Prof. Dr. Emre İkizler, Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Prof. Dr. Oktay Çolak, Prof. Dr. Osman Ürper, Dr. Erdal Kınacı, Öğr. Gör. Atanur Sevim, Bahman Zahourı, Güngör Çınar, Mehmet Turgut ve Muhsin Divan fotoğrafçılık sanatı ile ilgili bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaştılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI