Ülkemiz bir kez daha, hain, satılmış maşaların, kalleş bombalı saldırıyla elliye yakın genç fidanımızı şehit verdik. Millet olarak acımızı tarif etmek çok zordur. Allahütealla rahmet eylesin. Mekanları cenneti ala olsun. Babalarına, analarına, eş ve kardeşlerine, çocuklarına ve tüm yakınlarına başsağlığı ve Allahüteladan büyük sabrı cemiller ve ecri cezirler diliyorum. Millet olarak başımız sağ olsun.

Allahütealla, bu kalleş katilleri, kahhar ismiyle tezden kahrı perişan eylesin. Türkiye’nin son on yıldır istikrarlı gelişmesine, refahına, ekonomik büyümesine ve huzur ortamına kast etmiş olan, Türkiye’nin bu olumlu gelişmelerini ve büyümesini çekemeyen ve kıskanç düşman ülkelerin ve bir kısım Türkiye karşıtı kuruluşların maşası olan bu satılmış terör örgütleri yapmış oldukları bu alçak katliamlarla ülke gündemimizi, pozitiften, negatif duruma düşürmek için bütün terör örgütleriyle iş birliği yapmaktadırlar.

Uzun zamandır, başta büyük şehirlerimiz olmak üzere, ülkemizin birçok bölgesinde bilhassa bomba yüklü araçlar ve kendini patlatarak yapılan bu beklenmedik terör olaylarına karşı, artık her birimiz eğitimli ve çok duyarlıolmalıyız. Terörizmin maşası olan, beyinleri çalınmış ve yıkanmış bu örgüt militanlarının, nerede de ne yapacağını kestirmek çok zorlaşmaktadır. Tabii ki, burada en öncelikli sorumluluk istihbarat teşkilatlarımıza ve ilgili güvenlik güçlerimize düşmektedir. Ondan sonra da millet olarak her birimiz çok uyanık ve tedbirli olmalı, duyduğumuz, aldığımız ve gördüğümüz sağlam bilgileri ilgili resmi birimlere anında ulaştırmalıyız.

Terörizmin, dini, imanı, insanı hiçbir kutsalı yoktur. Tarihi, anlı, şanlı ve insanı kahramanlıklar dolu bir millet olarak, bugün yeniden yaşadığımız kurtuluş savaşımızı topyekûn her birimiz terörizmi besleyen ve destekleyenbirçok uşak devletlerine ve maşalarınakarşı, milli şuur, manevi benlik ve büyük bir manevi sevgi, saygı, kardeşlik dayanışması içerisinde hareket etmeye mecbur durumdayız. Çünkühepimiz biliyoruz ki, ülkemiz üzerinde yıllardır oynanmak istenen bu hain, kalleş, tuzakların amacı alçak emperyalist ve siyonist güçlerin amacı ve arzusu, ülkemizi bölüp parçalamaktır. Allahüteala hiç ne fırsat vermesin. Tuzaklarını başlarına yıksın. O nedenle mevzu olan vatanımızın bekasıdır.

 

İNSANLIK İÇİN HERKES KALLEŞ TERÖR OLAYLARINA KARŞI EĞİTİMLİ OLMALI

Bayram Ali KAVALCI

13.12.2016 09:40:25

21