Bisiklet tutkunları hedef belirledi “Türkiye Turu”

Bisiklet tutkunları hedef belirledi “Türkiye Turu”

İNSAN 23.12.2019 08:54:40 79 0
Bisiklet tutkunları hedef belirledi “Türkiye Turu”

Artvin-Rize Yolların da Bisiklet Turuna katılan ARBİSDER bisiklet kulübü sevdalıları, Her hafta farklı bölgelere tur düzenleyerek Karadeniz sahillerinin eşsiz doğası ile buluşuyor.

2015 Yılında kurulan ve Rize-Artvin’den bisiklet tutkunlarından 30 kişinin üye olduğu kulübün as başkanı Zafer Çakır “ Her Hafta sonu farklı bölgelere geziler düzenliyoruz” dedi.

Çakır “ Bu hafta beş arkadaşımızla Artvin’den yola çıktık. Rize’ye KAVURMA yemeyi planladık. İlk olarak Pazar İlçesinde tarihi KIZ Kulesi’nde mola verdik. Ardından Rize’ye gidip, kavurma ziyafetinden sonra tekrar Artvin-Arhavi’ye döndük” ifadelerini kullandı.

Başkanlığı Mustafa Özgül’ün yaptığı ARBİSDER kulübünde, Doktor, Öğretmen, Sağlıkçı, Esnaf, Avukat ve emekli memurlardan oluşan bir guruplarının olduğunu söyleyen Kulüp As Başkanı Zafer Çakır “ Artvin-Rize il ve ilçelerinden 30 üyemiz var. Yılda bir kez Samsun Çanakkale ve Antalya’ya turlarımız oluyor. Bu hafta sonu Batum’a gezimiz var” dedi.

Çakır “Zaman zaman bisiklet sporuna gönül vermiş kişileri kazanmak için ilçeler arasında koşu turları yapıyoruz. Özel günlerde “özel” etkinlikler yaparak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI