YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

sosyal faaliyetlere azamı önem vermekteyiz.'

SPOR 24.06.2013 23:09:09 64 0
YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ



Haber: Bayram Ali Kavalcı
 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Çaykurspor'un Yaz Futbol Okuluna katılan yüzlerce çocuktan oluşan minik sporcular 25 Haziran'da Rize Yeni Şehir stadında oynanacak olan FIFA U-20 Dünya Kupası maçlarının açılış korteji yürüyüşüne 50 minik sporcusuyla renk kattı.
 
53 Gazeteciler Derneği tarafından Organize edilen yürüyüş kortejinin ardından İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki panele Antrenörleri Abdullah Kalafatoğlu eşliğinde katılan Çaykursporlu minikler panelin ardından U-20 dünya kupası Maskotu Kankiye büyük sevgi gösterisinde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdiler.
     
       ÇAYKUR Anatamir Fabrikası yanındaki ÇAYKUR Sentetik cim sahasında devam eden yaz sporlarına zaman zaman katılan minik sporcularının aileleri, çocuklarına verilen hizmetten memnun olduklarını belli gün, saat ve program dâhilinde yapılan yaz spor okuluna katılan çocuklarının hem iyi bir tatil yaptığını, hem de spor yeteneğinin ortaya çıktığını bunun yanında diğer kalan günlerde de manevi eğitimlerini de aldıklarını dile getirerek, bu imkanı çocuklarına sağlayan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.
       
    ÇAYKUR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu, “Amatör futbol ve diğer profesyonel spor branşlarımızda hedefimiz geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Rize’mizden dünyaca tanınan profesyonel sporcular çıkartmaktır.  Türk sporuna önemli katkılar sağlamak, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Sağlıklı bireyler yetiştirmenin yanında minik, genç ve profesyonel sporcularımızın gelişiminde yıllarca katkılar sağlamayı daha da büyüterek sürdürmeyi hedefliyoruz. Gerek teşekkülümüz, gerekse spor kulübümüz olarak sosyal faaliyetlere azamı önem vermekteyiz.' dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI