Yangın aday oldu. İlk Açıklamasını yaptı

Yangın aday oldu. İlk Açıklamasını yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.06.2023 10:10:15 169 8
Yangın aday oldu. İlk Açıklamasını yaptı

Pazarspor 1 Temmuz 2023’te olağan genel kurula gidiyor. Adaylık için son gün 17 Haziran 2023 Cumartesi itibarıyla başvurular sona erdi.

Tek başvuru yapıldı. O da beklenildiği gibi Onursal Başkan Hüseyin Yangın,

Hüseyin Yangın ile telefon görüşmesi yaptım. Bana “ilk günkü heyecanım hala taze o yüzden göreve geldim. Bazıları sevindi ama üzülenlerde oldu. O da ailem ve kardeşim ile çocuklarım” dedi.

Yangın, daha sonra basına detaylı açıklamalarda bulunacağını ifade ederek adaylık süreci ile özetle şunları söyledi.

ADAYLIK DÜŞÜNÜYORUDUM AMA ÖNCEDEN ADAYLARI BEKLEDİM

“Pazarspor, 2.ligde öyle veya böyle kötü bir sezon geçirdi. Bunun birçok nedeni var ve onlara girmek istemiyor. Ligler bitince adaylık düşünmedim değil ama aday olacaklar bekledim”

ARKADAŞLARIM DA CESARET VERDİ

“Pazarspor ’da güçlü, kapsayıcı, kuşatıcı kişilerle, arkadaşlarımla bu işe giriştik. Onlar da bana cesaret verdiler. Bakanımızın tekrar görev alması da bizi motive etti. Bende daha da cesaretlendim ve 1 dönem daha görev almayı kabul ettim.”

“BİRLİKTE GÜÖLÜYÜZ”

“Birlikte Güçlüyüz” Pazarspor ‘da ve Pazar’da bu sloganla yeniden kucaklaşmak istiyoruz. Delegelerin yüzde 60’ı ile telefonla konuştum. Hep olumlu dönüşümler aldım. Yönetim ve kulüp ayağa kalktı. Olumsuz tek bir dönüş almadım. Benimde heyecanım ilk günkü gibi hala diri”

YÖNETİM YÜZDE SEKSEN OLUŞTUÇok güçlü bir yönetimle yola çıkacağız. Yönetimim yüzde sekseni hazır. Bu ekonomik anlamda da bize çok artı sağlayacak. Zaten bunları göz önüne alarak yönetim oluşturuyoruz. İstanbul, Ankara ve Pazar ne olursa olsun bu ayrımcılık değildir. Hepsi Pazarlıdır. Bende İstanbul’dayım ama Pazar’da şirketim var ve 45 kişi çalışıyor. Diğer arkadaşlarımda aynen benim gibi ilçe dışında olmasına rağmen gönlü hep Pazar için çarpıyor. Eski yönetimde görev alan arkadaşlarımda yeniden göreve gelecekler onlarla da görüştüm.

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK'IN TEKRAR GÖREVİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ

Sayın bakanımızla bizim dostluğumuz eskilere dayanır. Tekrar görev alması bizi çok mutlu etti. Kendisini makamında giderek ziyaret ettim ve hayırlı olsun dedim. Birçok konularda görüştük. Onları burada anlatmak doğru olmaz. Ama geçmişte olduğu gibi bugünde Pazarımıza ve Pazarspor’a destekleri devam edecektir.”

TESİSLER YAPILACAK, PAZARSPOR FARKLI DALLARDA SPORTİF FAALİYETLER ÖNCÜLÜK EDECEKTİR

Pazarspor bir kulüptür. Sadece Futbol değil, diğer spor dallarına da yönelmesi gerekir. Biz bu işi gönüllü yapanlarla bir araya gelerek onlara destek vereceğiz. Mesela Deniz sporları neden yapılmasın. Bunun gibi diğer spor dallarına da el atacağız. Biliyorsunuz biz Hemşin yolu üzerinde bir tesis yapımı planlamıştık. Bakanımızda konuyu çok iyi biliyor. O yer “MİLLET BAHÇESİ” Projesine alındı. Biz de bu projenin içinde yer alacak şekilde spor sahası soyunma odaları yapılması ve sporcularımızın hizmetine sunulmasını talep ettik. Zaten projenin başından beri bakanımız bu konuyu çok iyi biliyor ve de destekliyor. Mevcut tesislerimizde de iyileştim yapacağız. Kısacası şunu söylemek istiyorum ki; Pazarspor o eski heyecanlı günlerine ilçemiz halkınında desteği ile geri dönecek ve tekrar şahlanış başlayacaktır.


Anahtar Kelimeler:
servet taraftar
19.06.2023 11:14:02
ne kadar önemli haber ilk sen yaptın da ekonommi düzeldi kına yak o zaman bir zamanlar beğenmediğin adamı şimdi havalara çkartıyorsun

Kemal
19.06.2023 13:15:32
Aldın kokuyu geldin ağzınla diyorsun osman aşkın bak bakan oldu diye burda heyecan kalmadı sen olacaksan hepten o heyecan biter zaten gelirsin çıkarırsın 2.lige sonra yine düşer böyle devam eder üstü zaten zorlama hedefinde yok elimin altında kalsın yeter hesabi

PAZARLI
19.06.2023 13:40:11
MEMNUN OLDUK

DAYI
19.06.2023 13:40:47
NEDEN 2 LİGE DÜŞERKEN SAHİP ÇIKMADIN KONGREDE AÇIKLAMANI BEKLİYORUM

semih
19.06.2023 13:41:09
seni kim aday etti

oral
19.06.2023 13:41:39
şimdi de 3.ligden 2.lige çıkardım diye şöhret olursun

kemal
19.06.2023 13:42:10
yapılan kongrede taraf olmasaydın bu takım bugün 1.ligdeydi

TARAFTAR
19.06.2023 15:21:29
işin doğrusu kimsenin seni istediği yok.ancak yandaşların.liste bile zorla yapıyorsun.adayları beklemen son kongrede yapılan üye usulsüzlerini akla getiriyor. şimdi çıkan adayı da bir şekilde ekarte edip listenize aldınız.pazarspor halkındır rahat bırakın artık

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI