VEKİL FARUK ÇELİK “ARTVİN'İN ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK “

AK Parti Artvin milletvekili Faruk Çelik Artvin'e gelerek ilçe ziyaretlerine başladı.

SİYASET 27.10.2023 09:18:40 141 0
VEKİL FARUK ÇELİK “ARTVİN

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- AK Parti Artvin milletvekili Faruk Çelik Artvin'e gelerek ilçe ziyaretlerine Kemalpaşa’dan başladı

Kemalpaşa Akparti İlçe Başkanı Murat Balkaya ve partililer tarafından karşılanan Çelik Çamurlu köyü ziyaretinde 100 yaşındaki bir teyzeyle sohbeti de görülmeye değerdi.

Köy ziyaretlerini tamamlaması ardından Kemalpaşa Akparti İlçe Başkanlığına geçerek burada mevcut ve önceki dönem teşkilatta görev almış partililerle bir araya geldi. Faruk Çelik burada bir konuşma yaptı.

Çelik konuşmasında 'Artvin'e hizmet ederek Lig atlatacağız Artvin'i şantiyeye çevirdik' dedi İlçe gezilerine Arhavi ilçesinden başlayan Milletvekili Faruk Çelik daha sonra Kemalpaşa ilçesine gelerek Kaya köyü, Çamurlu köyü, Köprücük köyü ve Üçkardeş köylerine giderek köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çelik 'Seçimlerden sonra 4 ayı geride bıraktık, işe nereden başlayacağımız konusunda konuları değerlendirdik ve yaklaşık bir buçuk ay önce gördük ki Artvin'in ana konusu ulaşım konusudur. Ulaşım sorununu çözmeden diğer konulara geçmek zordur diye düşündük.

Artvin ulaşılabilen bir yer olacaktır. 9 ilçemizde hızlı bir şekilde yol çalışmasına başladık.

Köy yolları ve grup yollarının %90'ını tamamladık, asfaltlandı ve hizmete açıldı. Şimdi Kemalpaşa ilçemize geldik, köy yollarımızın asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek zorundayız. Türkiye yüzyılını kutluyoruz ve 1 Yüzyıl’ı geride bırakıyoruz, yeni bir yüzyıla hep beraber giriyoruz. 170.000 nüfusu olan Artvin’imizi Lig atlatacağız, Artvin nüfusunu artırarak geri dönüşlerini sağlanacağız, Artvin bir ekmek kapısı, turizm kapısı, ticaret kapısı olacaktır. Artvin'i öne çıkartacak şehir olma noktasında güzel çalışmalar yapmaya başladık. Hopa, Arhavi ve Kemalpaşa'mızı ilgilendiren tır parkı ile ilgili gelişmeler son derece iyi gidiyor, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile görüşmelerimizi yaptık, tamamı 110.000 metrekare dolgu sahası projesini gerçekleştirerek Hopa, Kemalpaşa ve Arhavi'nin tır parkı sorunu tamamen ortadan kaldıracağız' dedi.

Çelik Kemalpaşa ziyaretini tamamlaması ardından Hopa’ya geçti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI