VALİ CENGİZ’DEN ÇOCUK YUVALARI VE HASTANELERE ZİYARET

Vali Cengiz Ünsal, 2023 Yılının Son Saatlerinde Ziyaretlerde Bulundu.

YAŞAM 4.01.2024 11:07:00 452 0
VALİ CENGİZ’DEN ÇOCUK YUVALARI VE HASTANELERE ZİYARET

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocukları, Hastanede tedavi gören hastaları ve Huzurevi Sakinlerini yeni yıl öncesi yalnız bırakmayarak ziyaret etti.

Sevgi Çocuk Evleri

Yeni yıl öncesi ziyaretlerini, eşi Yasemin Havva Ünsal ile birlikte gerçekleştiren Vali Ünsal, ziyaretlerine ilk olarak Sevgi Çocuk Evlerinde misafir edilen çocukları ile başladı.

Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Ünsal; “Devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımıza, anne ve baba sevgisini ve sıcaklığını yaşatmak bizlerin insanlık görevidir. Devletimize ve milletimize emanet edilmiş bu çocukları kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyoruz. Onlara göstereceğimiz sevgi ve değer yaşamlarına güzellikler katacaktır. Bu duygularla bütün çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum. Umuyorum ki yeni yıl çocuklarımız için sağlıklı, mutlu bir yıl olur." ifadelerini kullandı.

Artvin Devlet Hastanesi

Yılbaşı ziyaretlerine, Artvin Devlet Hastanesi ile devam eden Vali Ünsal ve Hanımefendi Ünsal, hastanede tedavi olan hastalara acil şifalar dileyerek, sağlıklı ve mutlu bir yıl temennisinde bulundular.

Vali Ünsal, sağlık çalışanlarımızın da yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Murgul Huzurevi

Vali Cengiz Ünsal, yeni yıl ziyaretleri kapsamında, eşi Yasemin Havva Ünsal ile birlikte son olarak Murgul Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleriyle gerçekleştirdiği sohbette Vali Ünsal; “Değerli büyüklerimiz; geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara ulaşmasını sağlayan toplumumuzun kıymetli hazineleridir. Onlar sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kuracağımız bu bağ ülkemizin Türkiye Yüzyılında daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Onlara göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü minnet borcumuzun ifadesidir.” dedi.

Vali Ünsal huzurevi sakinlerine; 2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek yeni yıllarını kutladılar.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI