Vali Ünsal, İlimizi hep birlikte marka şehir yapacağız” dedi.

Vali Ünsal “Şehrimizin esnafı sanayicisi iş camiası ile her zaman yakın ilişkiler içinde olacağız. Artvin’i hep birlikte marka şehir yapacağız” dedi.

GÜNDEM 11.09.2023 09:42:09 45 0
Vali Ünsal, İlimizi hep birlikte marka şehir yapacağız” dedi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ve beraberindeki yönetimi Artvin Valisi Cengiz Ünsal’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de serhat şehir Artvin’in sanayi ve ekonomideki sorunları ile birlikte taleplerini ilettiler

Artvin Valisi Ünsal’ın göreve başladıktan hemen sonra oldukça samimi bir anlayışla esnafı-vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını ciddiye almasının sorunları yerinde tespit etmesinin kıymetli olduğunu belirten Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt “Sayın valimiz ilimize hoş geldi. Kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Artvin’in son dönemde ciddi yatırımlarla hızla büyüdüğünü istihdam için önemli kazanımlar elde edildiğini belirten Vali Ünsal ortak akıl ve birliktelik anlayışı ile şehrimize hizmet edeceklerini belirterek “ Artvin Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin esnafı sanayicisi iş camiası ile her zaman yakın ilişkiler içinde olacağız. Artvin’i hep birlikte marka şehir yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI