VALİ ÜNSAL HOPA’DA KARAYA OTURAN GEMİ HAKKINA BİLGİ ALDI

Artvin Valisi Cengiz Ünsal Hopa’ya gelerek karaya oturan gemi hakkında yetkililerden bilgi aldı ve gemiden kurtarılan mürettebat ile bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 28.11.2023 14:01:54 142 0
VALİ ÜNSAL HOPA’DA KARAYA OTURAN GEMİ HAKKINA BİLGİ ALDI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Valisi Cengiz Ünsal Hopa’ya gelerek karaya oturan gemi hakkında yetkililerden bilgi aldı ve gemiden kurtarılan mürettebat ile bir araya geldi.

Vali Cengiz Ünsal, Hopa’da karaya oturan Palau bandıralı kuru yük gemisinin olduğu bölgeye gelerek burada incelemelerde bulunup, olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

MÜRETTEBATA “GEÇMİŞ OLSUN” DEDİ.

Vali Cengiz Ünsal, bölgemizdeki hava muhalefeti ve olumsuz deniz şartları nedeniyle Hopa İlçesinde karaya oturan Palau bandıralı kuru yük gemisinden kurtarılan 13 gemi mürettebatına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Ünsal, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Bölgemizdeki hava muhalefeti ve olumsuz deniz şartları nedeniyle, Palau bayraklı 'FR Pearl' isimli kuru yük gemisi bugün saat 10.00 sularında Hopa ilçemiz kıyılarında karaya oturmuştur. Akabinde, olay bölgesine ivedilikle Sahil Güvenlik, AFAD, Emniyet, İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilerek, tüm gemi mürettebatı kurtarılmıştır.

Kurtarılan 13 gemi mürettebatını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle bütün vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI