ULAŞTIRMA BAKANI HOPA YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hopa sanayi mevkiinde yapımı devam eden viyadük yolunda incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 27.03.2024 14:33:00 285 0
ULAŞTIRMA BAKANI HOPA YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Hayati Akbaş

HOPA-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hopa sanayi mevkiinde yapımı devam eden viyadük ve yol çalışmalarında yerinde incelemelerde bulundu.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Artvin'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hopa Borçka kara yolu üzerinde bulunan Hopa sanayi mevkiindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Uraloğlu, 2019'da başlayıp 2022'de tamamlanması planlanan ancak bir türlü tamamlanamayan 7 kilometrelik yolun son durumuna ilişkin Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık'tan bilgi aldı.

Bakan Uraloğlu'na burada ilgili kurum amirlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti Hopa Belediye Başkan Adayı Ati Utku Cihan, Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Uzun ve ilçe teşkilatları eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hopa-Borçka kara yolunun Hopa sanayi mevkiindeki çalışmaların Haziran ayında tamamlanacağını söyledi

Bakan Uraloğlu, Borçka-Hopa yolundaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Borçka Artvin kara yolunda da çeşitli çalışmalar yapılabileceği mesajı verdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI