Trafik güvenliğini sağlayan aynalar hedefleri oldu

Trafik güvenliğini sağlayan aynalar hedefleri oldu

YAŞAM 6.10.2023 11:03:51 292 1
Trafik güvenliğini sağlayan aynalar hedefleri oldu

PAZAR-Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, karşıdan gelen aracın veya yayaların görünmediği kör noktalarda sürücülere kontrol ve güvenlik sağlamak amacıyla trafik güvenlik aynaları montaj çalışmaları yaparak güvenliği sağlamaya çalıştı.

Rize’nin Pazar ilçesinde araçların geçişi esnasında trafik güvenliğini sağlayan tepegöz güvenlik aynası, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi Sifoğlu mevki, Çarşıkale sokak, taptopi caddesi ve Aktepe grup yolu üzerinde yol kesişim ve kör noktalarda kurulan “TÜMSEK AYNA”lar bazı vatandaşlar tarafından kırıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Recep Ali Köseoğlu, “neden bu lambalar birilerinin hedefi oluyor. Onlara ne zararı var da milli servete zarar veriyorlar. Bin bir zorluklarla, bürokratik engelleri aşarak bu lambaları temin edip araç ve yaya trafiğinin hizmetine sunuyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyorum. Lütfen sizlerin güvenliği için yerleştirdiğimiz bu lambalara zarar vermeyin” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Maksut telatar
6.10.2023 12:05:43
Akmescit köyü de aynaları dw kırıyorlar yabancı çocuklar kırıyorlar yabancı çay toplaran yarıcı çocuklar defalaca kırdılar

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI