Taşkın Güngör ile Pazarspor kümede kalmayı başardı.

Taşkın Güngör ile Pazarspor kümede kalmayı başardı

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.04.2024 17:33:00 440 0
Taşkın Güngör ile Pazarspor kümede kalmayı başardı.

TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinde Pazarspor 2023-2024 sezonunda çok zorlu bir lig yaşadı.

Takımın son 10 maça kalıncaya kadar, adeta küme düşmesi an mesele haline gelmişken, bu sıkıntılı dönemde Pazarspor ’un başına gelen Rizeli Teknik Direktör Taşkın Güngör ve ekibi takıma hayat verdi. Ligin son haftasına ligde kalmayı garantiledi..

Taşkın Güngör, Gazeteci Cengiz Yıldırım’a yaptığı açıklamada bu başarının sırrını özetle şöyle açıkladı.

‘KAOS İÇİNDE BİR TAKIM ALDIK’

“Takıma geldiğimizde çok zor şartlarda bir Pazarspor vardı. Kaosta olup,4 maçta sıfır çeken bir takımdı. Zor bir görev olduğunu biliyorduk. Bizde daha önceki deneyimlerimize dayanarak bu sorumluluğu aldık. Kulüp Başkanımız Hüseyin Yangın ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık görmeli bizim için bir onurdu. Bizde buna kayıtsız kalmadık. Bu zor sorumluluğun altına girdik ve ligin bitimine bir hafta kala hedeflediğimi amaca ulaştık. Son maçı kaybederek PLAY-OFF kaybettik. Ama geldiğimiz noktada düşme hattından da kurtulmuş olduk. Pazar halkını memnun etmeye çalıştık. Memleketimizin takımının başarısı için uğraştık. Elimizden geleni yaptık. Ekibime, sporcularıma ve Pazarspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum.”

‘SON MAÇTA SEYİRCİLERİ SAHAYA DAVET EDİYORUM’

“Son veda maçımızı bu hafta sahamıza oynayacağız. Bizi gelip izlesinler hep birlikte sezonu tamamlayalım. Sahaya gelip hem sporcularımızı ve bizi onurlandırırlarsa memnun oluruz. Onlara bu karşılaşmada sürprizimiz olacak genç bir oyuncu Atakan’ımız izleme şansı bulacaklar. Çok yetenekli bir sporcu sizde izleyince bize hak vereceksiniz.”

‘GELECEK SEN NE OLUR ONU KONUŞMAK ÇOK ERKEN’

‘Hafta sonu itibarıyla buradaki görevimiz sona eriyor. Ondan sonrası tabii ki bize bağlı değil. Pazarspor yönetimi ne karar alır onu bilemeyiz. Onu şu anda söylemek yanlış olur. Bize bir görev verdiler bizde onu başarıyla tamamladığımıza inanıyorum”.

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI