SİYASETE GAZETECİ DAMGASI ADAY ADAYI OLDU

Ramazan Balcıoğlu Kemalpaşa Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

SİYASET 30.11.2023 12:49:18 179 0
SİYASETE GAZETECİ DAMGASI ADAY ADAYI OLDU

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Artvin 08 Dergisi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ramazan Balcıoğlu, Artvin Kemalpaşa İlçesi Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

“Biz Kemalpaşa’yız yaparız” diyerek ilçe başkanlığına adaylık başvuru belgesini veren Ramazan Balcıoğlu yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır gazetecilik ve turizm faaliyetleriyle hizmet verdiğim, suyunu içtiğim, havasını soluduğum memleketimiz Kemalpaşa’mız için belediye başkanlığı aday adaylık dilekçemi ilçe örgütümüze sundum.

Yıllardır Kemalpaşa’mızda bir gelenek olarak devam eden sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışını büyütmek; gençlerin, kadınların ve üreticilerin Kemalpaşa’sını kurmak; turizm, sanat ve ticaret kenti Kemalpaşa’yı birlikte yaratmak için yan yana ve omuz omuza çalışacağımız partime ve Kemalpaşa halkına güveniyorum.

Çünkü biz adını Ulu Önder’den alan bir kentin insanlarıyız. Biz Kemalpaşa’yız, yaparız!” diyerek, Kemalpaşa’nın gelişmesi ve diğer ilçeleri geçebilmesi için iyi yönetilmeye, çağdaş anlayışta Başkana ihtiyacı olduğunu belirtti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI