RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRESİN RİZE BASINIYLA TANIŞTI

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünden, Rize İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Murat TÜRESİN, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Polis Sosyal Tesislerinde, Rize'de görev yapan yazılı ve görsel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

YÖREDEN HABER 22.09.2023 13:01:56 367 0
RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRESİN RİZE BASINIYLA TANIŞTI
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Rize ve İlçelerinde görev yapan medya mensupları ve gazete sahipleriyle kahvaltılı tanışma programında bir araya gelen Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize'nin ülkemizin huzur ve güvenlik açısından mutlu şehitlerimiz arasında olduğu, bu mutluluğun ve güvenin devam etmesi için, 24 saat halkımızın hizmetindeniz dedi. Bu yılın başından bu yana şehir merkezinde yaşanan bir kısım kişisel üzücü olaylar Rize hakkımızı ve Emniyet Teşkilatımızıda üzmüştür. Emniyetimiz suçluları yakalayıp Adalete teslim etmiştir. Rize Emniyet Müdürlüğü görevine başlamasının ardından ilk önce, Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen, Rizenin çiçeği burnunda, yeni İl Emniyet Müdür Murat Türesin, 'Daha önce görev yaptığım Kırşehir ilinde de önem verdiğim ve neticesi elde ettiğimiz üç önemli titiz çalışmamızı Rizemizin genelinde 24 saat çalışarak devam ettireceğiz. Birincisi terör olayları, ikincisi uyuşturucu olayları ve kaçakçılarıyla mücedele, üçüncüsü okul önlerinde aldığımız önlemler, olup servislerinin denetimi ve trafik kurallarına uymak ve şehir trafiğini rahatlatmaktır.'dedi.
Rize'de görev yapan siz değerli basın mensuplarımız çalışmalarımızda bizlere bu zamana kadar olduğu gibi, bundan böylede en önemli katkı sağlayan destekçilerimiz olmaya devam edeceksiniz. Bundan dolayı her birinize şimdi den teşekkür ediyoruz. Rize 'de Emniyetin sorumluluğunda yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında karşılıklı sohbet ortamında geçen kahvaltılı tanışma toplantısı, toplumca çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI