Rize’nin ilk yayla kütüphanesi hizmette

Yaz tatilinde aileleri ile birlikte yaylaya çıkan çocukların verimli zaman geçirmesini isteyen İbrahim Coşkun Çağrankaya Yaylası’ndaki evinin çardağında oluşturduğu küçük kütüphane ile örnek oldu.

EĞİTİM 4.08.2023 10:12:25 298 1
Rize’nin ilk yayla kütüphanesi hizmette
HABER:ARZU ERBAŞ

Rize’nin İkizdere ilçesindeki Çağrankaya Yaylası Rize’nin ilk yayla kütüphanesine sahip. Yayla sakini İbrahim Coşkun’un Ankara'dan getirdiği kitaplarla başlattığı ve diğer yayla sakinlerinin de destek verdiği kütüphane giderek büyüyor. Coşkun yayladaki evinin çardağında kitapları okuyuculara açtı. Özellikle yaz tatilinde aileleri ile birlikte yaylaya çıkan çocukların verimli zaman geçirmesini isteyen Coşkun’un yayla kütüphanesi projesi yayla sakinlerinden destek görüyor

‘AÇIK HAVA YAYLA KÜTÜPHANESİ DESTEKLERLE BÜYÜYECEK’
İbrahim Coşkun kütüphaneyi dahada büyüteceğini söyleyerek “Kitapları Ankara’dan getirdim. Evde raflarda tozlanacak yerde okunsun kitaplar istedim. Buradan çocuklar kitapları alıp okuyor, hatta kendileri de okuduğu kitapları bırakıyorlar ve kitaplar çoğalıyor. Evimin kapısında kapalı bir çardakta, masalar, sandalyeler yerleştirdim. Buluşma oturma yeri. İsteyen orada oturup kitap okuyor, isteyen götürüyor. Açık hava yayla kütüphanesi desteklerle büyüyecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Icoskun
4.08.2023 23:20:18
Tesekkurler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI