Rizeli Firma Dubai’den mutlu ayrıldı.

Rize’de Faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası firma Bal üretimi yapan BALDUDAK Dubai’de DKİB olarak katıldığı fuarda ürünlerini tanıtarak ilgi odağı oldu.

TURİZM 1.03.2024 13:35:00 792 0
Rizeli Firma Dubai’den mutlu ayrıldı.

Gulfood fuar ziyareti esnasında Baldudak bal firması adına Eren kut ve Muhammed Aydın katıldığı toplantıda firma temsilcileri ile temaslar kuruldu.

 

Voco hotel de B2B iş görüşmeleri firma temsilcileri ile yapıldı fazlasıyla iyi geçtiğini, Firmalar arasında Ticaret anlaşmaları yapıldığını ve Özellikle balımızın tadına bakan firmalar ürünlerin kalitesinden Rize balından çok memnun kaldıklarının ifade edildiği açıklamada:

RİZE OLARAK FUAR’DA YERİMİZİ ALDIK. VE RİZE’Yİ TEMSİL ETTİK.

“Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) olarak, son zamanlarda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle ilgili sizleri bilgilendirmekten memnuniyet duyuyoruz.

 DKİB, Trabzon ve Rize'de bulunan ihracatçı firmaları Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde düzenlenen Gulfood Fuarı'na özverili tutumları ve üstün başarılarıyla gurur duyarak temsil etmiştir.

Bu yılki Gulfood Fuarı'nda katılan firmalarımız, uluslararası alanda adını duyurmak için büyük bir kararlılık ve özveriyle hareket etmiştir. Ürünlerinin kalitesi ve yenilikçi yaklaşımlarıyla, fuarın en dikkat çeken katılımcıları arasında yer almışlardır. Firmalarımızın, B2B görüşmelerinde sergiledikleri profesyonellik ve iş birliği ruhu, uluslararası iş bağlantılarının güçlenmesine önemli katkılar sağlamıştır.”

ULULSLARARASI BAŞARIDAN GURUR DUYDUKLARINI İFADE ETTİLER

“DKİB olarak, firmalarımızın uluslararası arenadaki başarılarından büyük bir gurur duyuyoruz. Sizlerin üstün gayretleri ve başarılarınız, bölge ekonomisinin ve ülkemizin dış ticaretinin gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.

Firmalarımızın, Gulfood Fuarı'nda elde ettiği bu başarıların, gelecekteki uluslararası etkinliklerde de devam edeceğine inancımız tamdır. DKİB olarak, siz değerli üyelerimizin uluslararası pazardaki rekabet gücünü artırmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUZ

“Siz değerli firmalarımızı, DUBAİ 'de gerçekleştirilen B2B görüşmeleri ve Gulfood Fuarı'nda elde ettikleri muhteşem başarılar için bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.”

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI