Rize- Pazar Basınından Belediye Başkanı Neşet Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rize- Pazar Basınından Belediye Başkanı Neşet Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

YÖREDEN HABER 16.04.2024 13:52:00 437 1
Rize- Pazar Basınından Belediye Başkanı Neşet Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pazar ilçesinde yerel ve ulusal basında görev yapan gazeteciler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pazar Belediye Başkanı seçilen Neşet Çakır’a tebrik ziyaretinde bulundular

Pazar’da aktif gazetecilik yapan Sadık Hür, Hızır Tonyalı, Naci Güven, Cengiz Yıldırım, Ali Akyıldız ve Abdullah Uzun’dan oluşan basın mensupları, Yerel seçimlerde Pazar Belediye Başkanlığını kazanan CHP adayı Neşet Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Pazar için yapılacak olan her türlü yatırımlara basın olarak destek vereceklerini dile getiren basın çalışanlarından Sadık Hür,” Pazar’ın sorunları bellidir. Sizde Pazar’da yaşayan biri olarak bunu iyi bilenlerdensiniz o yüzden size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Pazar için yapacak olduğunuz çalışmalarda size basın olarak tam destek vereceğimizi de bilmenizi istiyoruz” dedi.

Başkan, Çakır ziyaretlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek “ sizlerle birlikte yapacağımız çok güzel işler olacak. Beni devamlı kontrol edin. Hatalarımı söyleyin. Bundan memnun olurum. Birlikte var olan sorunlarımızı çözeceğiz” dedi

 


Pazarlı Seçmen
16.04.2024 14:56:10
AKPARTİ Pazarda AK BELEDİYECİLİĞİNİN kaybetmesinin tek sebebi PARTİ teşkilatı ve gruplaşmadır. Parti teşkilatının ekip olarak iyi yönetememesi parti yönetiminde olan kişilerin seçim arefesinde gösterdikleri davranışlar partiye zarar verdiği gibi aday adayları arasında birliktelik sağlanamamasından kaynaklanmaktadır. Boşuna dememişler birlikten güç doğar diye Ak Parti Teşkilatının yapacağı birlik beraberliği CHP yaptı ve Belediyeyi kazandı Pazarlı Seçmen olarak seçilen Başkana başarılar dilemekten başka bir düşüncemiz olamaz TEBRİK EDER çalışmalarında başarılar diliyoruz.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI