Pazarspor Yeni Hoca ile Prensipte anlaşma sağlandı

Pazarspor, Teknik Direktörlük konusunda Adem Nebioğlu ile prensipte anlaşıldığı ve Nebioğlu'nun bunun üzerine bu akşam veya yarın Pazar’a hareket edeceği bildirildi

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.02.2024 16:25:00 1346 1
Pazarspor Yeni Hoca ile Prensipte anlaşma sağlandı

ALİ AKYILDIZ

Devre arasında Teknik Direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile anlaşan Pazarspor, hocasıyla beraber çıktığı üç karşılaşmada puan alamadı. İstanbul’da hastalanarak tedavi altına alınan Kerimoğlu, Pazar’da oynanan son karşılaşmada takımının başında yer alamadı. Anadolu Üniversitesi karşılaşması da  3-1 kaybedildi.

Bunun üzerine Anadolu Üniversitesi karşılaşması sonucunda açıklama yapan başkan Yangın “ Bu takımın kaptanı artık benim” dedi. Ve ilk olarak hocayla yollarını ayırdı. 

Pazarspor da 2021 -22 yılında gören yapan Adem Nebioğlu, Başkan yardımcısı Recep Müftüoğlu tarafından aranarak görüşme yaptı..

Pazarspor yönetiminin dün yaptığı toplantıda Adem Nebioğlu yönünde çıkan kara sonucu Sportif direktör Ramazan Öztürk tarafından da aranan Nebioğlu,Düzce de son hazırlıklarını yapıyor. Teknik Direktörlük konusunda prensipte anlaşıldığı ve Adem Nebioğlu, bunun üzerine bu akşam veya yarın  Pazar’a hareket edeceği bildirildi.


Ali ihsan büyük
12.02.2024 21:11:42
Pazarspor için ćok güzel bir tercih....tecrubesi,bilgi ve donanımıyla biçılmiş kaftan.....her ikitarafada hayırlı ugurlu olsun........

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI