Pazarspor tarihinde bir ilk yaşandı

Pazarspor'da uzun süre futbol oynayıp Birçok takıma transfer olduktan sonra tekrar Pazarspor'a yardımcı hoca olarak dönen Ozan Solak, milli takıma transfer oldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.03.2024 21:15:00 601 0
Pazarspor tarihinde bir ilk yaşandı

Bu başarıyı telefonla arayarak bize bildiren Baskan Yangın, mutluluğunu Pazarspor sosyal medya üzerinde paylaşımla duyurdu.

Özetl şu ifadelere yer verildi.  

“OZAN HOCA MİLLİ TAKIM’DA”

"Eski Futbolcumuz, yeni hocamız Genç Milli takımlarda görev aldı.
Alt yapımızdan yetişip camiamızda birçok ilke imza atan Ozan Solak, yeni bir ilke imza atarak kulübümüzden Genç Mili Takımlara giden İlk Teknik Adam oldu. Alt yapımızdan gelip 2003 yılında profesyonel olan 2007 yılında kulübümuzden tüm zamanların en pahalı bonservisi ile Adanaspor’a transfer olan, Siirt, Tarsus, Sarıyer, Çankırı, Tokat, Amed Spor, Altay, Karacabey BLD gibi birçok takımda futbol oynayan Ozan Solak; devre arasında takıma katılarak Yardımcı Antrenör olarak görev almaya başlamıştı. Futbol Federasyonu ile bugün sözleşme imzalayan ve Genç Milli Takımların da görev alacak olan Genç Teknik Direktörümüze yeni kariyerinde üstün başarılar diliyoruz."

Ozan hocamız açıklamasın’da “Pazar’da doğdum, Pazarspor’da yetiştim uzun yıllar profesyonel futbol oynadım, Futbolculuk hayatımda olduğu gibi Antrenörlük kariyerim dede bana Pazarspor kucak açtı ve buradan beni Milli Takım Antrenörleri arasına gönderdi. Üzerimde emeği olan herkese, Pazarspora teşekkür ederim. 
Şimdide gittiğim yerde başarılı olarak benden sonrakilerin yolunu açmak isterim.
Yeni görevim de bölgemizin gençlerinin alt yapı Milli Takımlarının radarına girmesi içinde katkı yapmaya çalışacağım, hepimize hayırlı olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler: Pazarspor tarihinde yaşandı
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI