Pazarspor Genel Kurula 3 Başkan Adayı ile gidiyor

Pazarspor Haziran ayında yapacağı Olağan Genel Kurul öncesin Başkanlık Başvuru süreci dün tamamlanırken adaylarda belirlendi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 1.06.2019 17:07:52 52 0
Pazarspor Genel Kurula 3 Başkan Adayı ile gidiyor

Pazarspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ; Haziran ayında yapacağı Olağan Genel Kurul öncesin Başkanlık Başvuru süreci dün tamamlanırken adaylarda belirlendi.

Buna göre 16 Haziranda yapılacak olan olağan Genel Kurul da Başkanlık için üç aday dilekçesini verdi. Başkan Hüseyin Yangın’ın bu dönem aday olmayacağını belirttiği Genel Kurul’da, kulüp tarihinde ilk defa yaşanacak üç adaylı seçim de, Başkanlık yarışı Mustafa TAŞKIN, Süleyman KESİMAL ve Hasan Telat KAYABAŞ arasında gerçekleşecek.

Taşkın adaylık dilekçesini 27.05.2018 tarihinde verirken Kesimal ve Kayabaş’ın dilekçeleri 31.05.2019’da Divan Başkanlığına iletilmek üzere kulüp müdürlüğüne teslim edildi'.

Genel Sekreter  Rıfat ULUŞAHİN,” 16 Haziran’da yapılacak olan seçimli genel kurula , tüzük uyarınca belirlenen son başvuru tarihi olan 1 Haziran itibarıyla 3 adayın başvurduğunu belirtti. Adayların MUSTAFA TAŞKIN, SÜLEYMAN KESİMAL ve HASAN TELAT KAYABAŞ olduğunu' belirten, Uluşahin 'yarışan adaylara başarı dilerken, hizmet aşkıyla doğan bu rekabetin Pazarspor’a da yarar getirmesini' diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI