Pazarspor 2.yarıya güçlü kadro ile girecek

Sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarının hızlandığı Pazarspor’da 7 oyuncu ile yollar ayrılırken, 3 yeni transfer yapıldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.01.2019 14:09:58 54 0
Pazarspor 2.yarıya güçlü kadro ile girecek

Devre arasında Pazarspor’da yolları ayrılan futbolcular şunlar:
“2,5 sezondur profesyonel takımında görev alan sağ bek Egemen Zengin, alt yapıdan itibaren bünyede bulunan kaleci Reşat Şen, 2 Sezon forma giyen sağ bek Tamer Arıcı, 1,5 sezondur stoper oynayan Emrecan Afacanoğlu, sezon başında takıma katılan stoper Uğur Bulut, stoper Ömer Serbest ve Forvet Reha Kurt.”

ARA TRANSFERDE ÜÇ İMZA
İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da sıkı bir şekilde hazırlanan mavi beyazlılarda, bir taraftan da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
Takımın eksik noktaları için transfer harekatı teknik ekip ve yönetim kurulunun koordineli çalışmaları ile devam ediyor. Bu kapsamda bu gün bir kaleci ile ikide sağ bek oyuncuyla sözleşme imzalandı.

Sağ Bek: Mehmet Ali Kıran

Sultanbeyli Belediyespor'dan alınan deneyimli oyuncu 3.Ligde 101 , 2. Ligde ise 88 müsabakada forma giyinmiş. 1987 doğumlu oyuncu sırası ile Zeytinburnu, Çanakkale, Kars, Aydın, Karşıyaka, Gaziosmanpaşa, Turgutlu, Tarsus, Tekirdağ ve Sultanbeyli takımlarının formasını giyinmiş.

Sağbek: Çağatay Polatdemir:

Afjet Afyonspor'dan alınan genç oyuncu 2. Ligde 19 müsabakada forma giyerken gelişim liglerinde 126 müsabakada forma giyinmiş. 1998 doğumlu oyuncu Kayseri Erciyesspor ve Afjet Afyonspor formalarını giyinmiş.

Kaleci:Duhan Çağlar Akdağ

Silivrispor'dan alınan genç kaleci 3. Ligde 9 maçta forma giyinmiş. U-17 takımı ile dört maçta milli forma giyerken, Akademi liglerindede 140 maçta oynamış. Bursaspor alt yapısında yetişen kaleci Çağlar, Karagümrük, Orhangazi ve Silivri takımlarında görev almış.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI