Pazar’da Gündem yoğun

2023 yılının son “PAZAR GÜNDEMİ” ile sizlerle birlikte oluyoruz.

GÜNDEM 31.12.2023 13:45:00 1075 2
Pazar’da Gündem yoğun

ABDULLAH UZUN

Tüm Okuyucularımın 2024 yılını huzur ve sağlıkla geçirmesini temenni ediyorum.

PAZAR’DA SİYASETTE SON DURUM

CHP de temayül yoklamasını farklı bir şekilde kazanıp aday olan Neşet Çakır, adeta başkan gibi ilçeyi geziyor.

Vatandaşlarla kucaklaşıyor. Hasbihal ediyor. Şu an için iktidar partisinden rakibi yok. Sadece MHP adayı Bora Haberal var. Oda aynı Çakır gibi ilçede gezilerine devam ediyor.

Çakır, ilçede olumlu karşılandı. Bunu iyi kullanmaya çalışıyor.

Haberal ise, her zaman olduğu gibi MHP klasiğinde sessiz sedasız hareket ediyor. “Çok olumlu dönüşümler “alıyorum dedi.

Son dakikada AK Parti ile birleşme olurmu? Bilemiyorum ama o kapının hala açık olduğunu düşünüyorum,

Kendisi birleşme olsa da, olmazsa da sahada çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti’de hala ses seda yok. Önümüzdeki günlerde aday çıkaracak mı, yoksa başka bir partiye destek mi verecek hep birlikte göreceğiz.

AK Parti Basına kahvaltı toplantısı verdi. Bizde ordaydık.10 aday adayı, mevcut belediye başkanı Ahmet Basa ve İlçe Başkanı Hamza Kandemir, yaptıkları açıklamada “birlik ve beraberlik içinde 31 Mart seçimlerine hazırlandıklarını ve ilçede AK Parti Belediyeciliğini devam ettireceklerini” söylediler.

Aday adayları sahada çalışmalarına ara vermeden de devam ediyor. Kim olursa fark etmez birlikteyiz diyorlar.

31 Mart seçimleri çok çekişmeli olacak. Kazanan Pazar olsun diyorum ve fazla detaylara girmiyorum.

KAÇKAR53.COM OLARAK YENİLENDİK

Yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz. Yörenin nabzı yanında, Trabzon ve Artvin’den haberleri sizlerle paylaşıyoruz. Artvin’den deneyimli gazeteci Hayati Akbaş’ın haberleriyle Hopa başta olmak üzere öncü bir görevimiz var. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz.

2024 yılına kaçkar53.com olarak yenilenmiş yüzümüzle sizlerle birlikte olacağız. Sizden aldığımız olumlu veya olumsuz yorumlarla doğruyu bulmaya alışacağız. Kimsenin yandaşı değil, herkesin sesi kulağı olacağız.

“WHATS APP” İhbar hattı kurduk. Ana sayfayı tıkladığınız sizle birlikte olacak. İşte bu hattan bize nerde olursanız olun haber yollayın; sizin sesiniz kulağınız olalım. Videolar atın sizin adınıza paylaşalım. Sorunları yazın ilgililere duyuralım.

Rabbim 2023 yılında yaşadığımız olumsuzlukları 2024’te şahsımıza, ailemize, ilçemize, ülkemize ve insanlık âlemine yaşatmasın.

Sağlıkla kalın….


Anahtar Kelimeler: Pazar’ Gündem yoğun
Papazar
31.12.2023 14:19:32
CHP aday belirleme konusunda yanılgıya düştüğü kanısındayım, bu durum CHP de kan kaybıdır. Kazım balta beyfendiyi harcayan teşkilat secmeninden istediği beklentiyi alamayacağı kanaatindeyim. Ak partinin aday adayları ise aday olamadıklarını ittifakın diğer adayı olan MHP yi tercih edeceklerdir. Çünkü AKP seçim kazanacağı garantisi ile hareket ediyor. Bu durum seçmen tarafından öngörülmektedir ve 14 mayıs 28 mayıs seçimlerinde bunu seçmenler gösterdi. MHP eğer ittifak sağlar ise CHP ye hayırlı olsun, ittifaka rağmen kaybedilmesi halinde tek sorumlusu MHP olacağıdir. Eger ittifak kazanır ise MHP nin AKP ye hiç bir katkısı olmadığı dillendirilecektir. Bu nedenle de MHP ittifakın güzelliğini ve faydasını yaşayamayacak, MHP adayı bora haberal çok beyefendi biri vizyon sahibi, eğer ikinci adam olur ise siyasi kariyerini bitirir. Çok şeye sahip olsa da hiçbir şey elde edemeyecektir. İyi parti ise ya aday bulamamıştır. Ya da 200 oyu ile CHP yi destekleyecektir. Genel merkez nezdinde ki istifalarda İyi parti de heyecanını kaybetmiştir. İyi parti CHP nin desteği ile var olan bir partidir. O yüzden siyasi arena da yer alamayacaklar. Cumhur ittifakının diğer partisi olan yeniden refah göz ardı edilmektedir. Bir önceki seçimde chp ye milletvekiligini kazandırmıştır. Göz ardı edilmemesi gereken bir parti dikkat edilmeli. Gelelim bağımsız aday savaş büyükterzi ye , seçimin bıçak sırtı gideceği bir ortamda bağımsız aday ya kaybettirecektir ya da kazandıracaktır. Bu adayı da göz ardı etmemek lazım. Aday adayları arasında dikkatimi çeken iki isim var. Bunlardan biri Rasim çorbacı digeride ziya ak , vizyon sahibi ve duruşu olan kisiler, belediye baskanligina aday olabilecekken il encumenligine aday olmaları veyahut yapilmalari enteresan, belki de belediye başkanları kendi güçlerini bu şekilde gösterecekler. Sayın Abdullah uzun yazılarınızı merakla takip ediyorum. Tespitleriniz tam manasıyla isabetli, siyasi partilerin adayların belirlenmesinde sonra projelerini açıklamalar, bu projelerin yapilabilirligini sorgulatirsaniz beyhude etmiş olursunuz.

Nahit Ağırbaş
31.12.2023 20:39:07
İyi yillar dilerim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI