Pazar’da Tiyatro Gösterisine büyük ilgi

Pazar’da Tiyatro Gösterisine büyük ilgi

KULTUR-SANAT 29.10.2023 10:26:06 151 0
Pazar’da Tiyatro Gösterisine büyük ilgi

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100.yılı münasebetiyle düzenlenen Tiyatro Etkinliği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 28.10.2023 Cumartesi (dün) Saat 15.30’da kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Daha önce ücretsiz araç tahsisi yapıldığına dair duyurulardan sonra “UNUTULMAYANLAR” adlı tiyatro izleyenler tarafından ilgi ile takip edildi.

Şerife Bacı ve Sütçü İmam temalı Tiyatroda ünlü sanatçılar yer aldı.

Tiyatro Gösterisine Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Üsteğmen İhsan Erdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Kurum amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Öğrenciler, Veliler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Gösterimin kapanışında, Tiyatroda yer alanlar tarafından GAZZE de yaşanan katliamları Protesto etmek üzere Filistin Bayrağının açılması izleyiciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa kısa bir konuşma yaparak tiyatroculara ve tiyatroya katılım gösterenlere teşekkür etti.

Etkinlikler akşam akşam 17.30 da, Belediye önünden başlayacak Fener alayı Soğuksu Mahallesi güzergahından ilerleyip Demokrasi Meydanında son bulacak.Ardında ise 100.yıl anısına 100 adet Dilek Feneri uçurularak son verilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI