Pazar TSO’nun 2 üyesi Belediye Başkanı seçildi

Pazar TSO’nun 2 üyesi Belediye Başkanı seçildi

PAZAR-RİZE 24.04.2024 18:44:00 672 0
Pazar TSO’nun 2 üyesi Belediye Başkanı seçildi

31 Mart 2024 yerel seçiminde Pazar Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde görev yapan Başkan Neşet Çakır, Pazar Belediye Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altun’da Çamlıhemşin Belediye Başkanı seçililer.

Pazar Belediye Başkanlığı adayı olarak CHP ‘den seçimlere giren ve kazanan Neşet ÇAKIR ile AK Parti’den Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı seçimine giren ve kazanan Ömer ALTUN görevlerine başladılar.

TSO Pazar Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler : Yerel seçimlerde başkanlığı kazanan Meclis Üyelerimizden Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ile Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun’a,  Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis Kurulu 24 Nisan Çarşamba günü hayırlı olsun ziyaretinde bulunup hediyelerini takdim ettiler”.

Açıklamada; 24 Nisan 2024 Çarşamba(bugün), gerçekleşen ziyarete Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Suat ŞİRİN, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şengül ÇAKIR ve Sayın Orhan KÖSE, Meclis Başkanı Sayın Barış ZAMAN, Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Orhan SAYMAZ, Meclis Üyelerinden Sayın Sami KALYONCU, Sayın Ahmet KILIÇ ve Sayın Hasan ÇAKMAK katılım sağladı.” denildi

Pazar TSO Başkanı Nevzat BAYRAKTUTAN ; “Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, Pazar ve Çamlıhemşin Belediyeleri ile çeşitli konularda işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Bayraktutan, Öncelikle Belediye Başkanlıklarına seçilme başarısını gösteren Meclis Üyelerimizden Sayın Neşet ÇAKIR ve Sayın Ömer ALTUN’ u kutluyoruz. Yeni dönemde Başkanlarımızın önderliğinde Pazar ve Çamlıhemşin Belediyesi ile Rize’nin geleceğine dönük yeni projelerde, ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Ticaret Odası olarak bölgenin gelişmesine dönük projelere destek vermeye ve ilgili kurumlarla işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

Pazar Belediyesi Başkanı Neşet ÇAKIR ve Çamlıhemşin Belediyesi Başkanı Ömer ALTUN ; Yönetim ve Meclis Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI