Pazar için 11 belediye başkan adayı yarışacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri 'ne ilişkin kesinleşen aday listelerini internet sitesinde yayımladı.

PAZAR-RİZE 7.03.2024 12:39:00 769 0
Pazar için 11 belediye başkan adayı yarışacak

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

31 Mart yerel seçimlerinde Rize’nin Pazar ilçesinde seçime girecek partiler ve adayları kesinleşti. Bir önceki seçimde 7 adayın seçime girdiği ilçede bu seçimlerde 11 aday, ilçenin 25’inci yeni belediye başkan adayı olmak için yarışacak.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ ne katılabilecek siyasi partilerin adayları ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca 3 Mart’ta ilan edildi.

AK Parti’den Ekrem Kılıç, İYİ Parti’den Serpil Çolak, Yeniden Refah Partisi’nden Süleyman Dural, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden Metin Gök, Zafer Partisi’nden Fahrettin Can Gürel, Halkın Kurtuluş Partisi’nden Umut Koç, Bağımsız Türkiye Partisi’nden Kemal Pehlivanlar, Yeni Türkiye Partisi’nden Sezer Şeremet, CHP’den Neşet Çakır, MHP’den Bora Haberal, Saadet Partisi’nden Muhammet Şeker partili başkan adayları olarak kesin aday listesinde yer alıyor.

Not; liste YSK tarafından yayımlanan sıraya göre düzenlenmiştir.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI