Pazar Belediyesi Meclisi son toplantısını yaptı

Pazar’da Minerva Otel’de, bir araya gelen Pazar Belediye Meclis üyeleri, Başkan Dr. Ahmet Basa eşliğinde yaptıkları toplantının ardından birlikte yemek yediler.

SİYASET 5.03.2024 14:27:00 855 0
Pazar Belediyesi Meclisi son toplantısını yaptı

ALİ AKYILDIZ

Pazar’da Minerva Otel’de, bir araya gelen Pazar Belediye Meclis üyeleri, Başkan Dr. Ahmet Basa eşliğinde yaptıkları toplantının ardından birlikte yemek yediler. 

Başkan Ahmet Basa, Belediye Meclisinin son toplantısına katılan üyelere hoş geldin diyerek başladı. 

Başkan Basa, “ 5 yıl çok çabuk geçti. Hepsinden Allah razı olsun.3 Siyasi Parti’den oluşan meclis üyesi arkadaşlarımızla çalıştık. CHP, MHP ve AK Parti’den oluşan bir ekip olduk. Bana kendi kardeşleri gibi sahip çıktılar. Doğrulara doğru, yanlışlara yanlış dediler. Hiçbir zaman engel olmadılar. Tam destek verdiler. Bu dönem sıkıntılı bir dönemdi PANDEMİ geçirdik. Deprem olayı yaşadık. Bunlara rağmen vatandaşımıza yapabildiklerimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. İnşallah bizden sonra gelecek olanlarda bizim yaptıklarımızın devamını yaparlar. Ben 5 yıl bizimle çalışan bu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi

Ahmet Basa Kimdir?

Ahmet Basa, 28 Şubat 1965 tarihinde Rize’ de doğdu. İlkokulu Pazar İlçesinde, liseyi Ankara Deneme Lisesi'nde, Yükseköğretimini Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamladı.

 

Askerlik Hizmetini 1990 tarihinde Yedek Subay olarak tamamlayan Basa, Serbest Diş Hekimi olarak çalışmakta iken AK Parti İlçe Başkanı, ardından da 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Pazar Belediye Başkanı seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aynı partiden 2. kez Pazar Belediye Başkanı seçildi.

 

Ahmet Basa, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Rize Pazar Belediye Başkan olarak 3.dönemini 31 Mart 2024 itibarıyla tamamlıyor.

Basa, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi adayı oldu.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI