Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır Ankara’dan Döndü

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır Ankara’dan Döndü.

SİYASET 22.04.2024 10:04:00 585 0
Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır Ankara’dan Döndü

ALİ AKYILDIZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel önderliğinde gerçekleşen, Belediye Başkanları Çalıştayına katılmak üzere iki gündür Ankara’da bulunan Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, dün akşam havayoluyla ilçeye döndü.

Havalimanında partililer tarafından karşılanan Başkan Çakır, buradan Belediye’nin sosyal tesislerine geçti.

Başkan Çakır, “2 gündür Ankara’daydım.  420 belediye başkanının katılımıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi

Başkan Çakır, özetle şu açıklamalara yer verdi.

‘ÇALIŞTAY VERİMLİ GEÇTİ’

Cumartesi günü sabah saat 09.00 başlayan programa 420 belediye başkanı katılım gösterdi. Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Geçmişte görev yapan tecrübeli Belediye Başkanlarımız bizleri bilgilendirdiler. Birçok Büyükşehir ve ona bağlı ilçelerin Belediye Başkanlarıyla görüşme yaptık. Fikirlerini aldım ve çok yararları oldu. Genel Başkanımız birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yaptığımız her icraatın takipçisi olacaklarını ifade etti. Hizmetlerimizin değerlendirilmesi için yerelde anket yapılarak hatalıysak bizi uyaracaklarını söyledi. Başarılı isek bizi kucaklayarak tebrik edeceklerini sözlerine ekledi.

‘HABERAL ZİYARETİM’

Haberal hocamız biraz rahatsızdı. Kendisini ziyaret edeyim dedim. Kendisine “Pazar Belediye Başkanı geldi dediler”. Ben 15-20 dakika kapıda bekledim. Kendisi kıyafet değiştirerek geldi ve beni kapıda kucakladı. Kendi odasına aldı. Beni yaklaşık bir saat bırakmadı. Haberal Pazar’a bir okul yapacağım demişti. Onu hatırlattım. Bende bunu Pazar’da seçim öncesi meydanlarda söylemiştim. Bana yer tahsisi yapacaksın ve bende bir okul yaptıracağım dedi. Bende kendisini Pazar’a davet ettim. Bana “yıllardır beri gelemedim en kısa zamanda geleceğim” dedi.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI