Pazar Kaymakamı Aslan “Mülki İdare Amirleri olarak her göreve de,Şehadete de hazırız“

Pazar Kaymakamı Aslan 'Kardeşimizin şehadeti kutlu, mekanı cennet, makamı peygamber efendimize komşu olsun'.

YÖREDEN HABER 11.11.2016 14:53:56 152 0
Pazar Kaymakamı Aslan “Mülki İdare Amirleri olarak her göreve de,Şehadete de hazırız“
Mardin/Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün terör saldırısı sonucu hakka yürümesi ardından meslektaşı Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan bir mesaj yayınladı.

Aslan '10 Kasım2016'da makamına yapılan terör saldırısında ağır yaralanan değerli meslektaşımız Mardin/Derik Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk kardeşimizin şehadet haberini büyük bir teessürle aldık'dedi.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan 'Tek amacı içinden çıktığımız aziz milletine daha iyi hizmet sunmak olan Kaymakamımıza yapılan alçakça saldırıyı gerçek Müntekim olan Yüce Allah'a havale ederken, binlerce yıllık devlet geleneğiyle gücüne ve adaletine mutlak inandığımız Devletimizden faillerin ve azmettiricilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını bir namus olarak bekliyoruz.

Değerli meslektaşımızın şehadetiyle sonuçlanan alçak saldırıyla Mülki İdare Amirleri terör saldırılarında 1991'de Solhan Kaymakamı Ersin Ateş ağabeyimizden sonra ikinci mensubunu şehadete uğurlamıştır.

Taşrada Devletin en üst temsilcisi, halka uzanan kamu hizmetlerinin omurgası olan Mülki İdare Amirlerinin her bir mensubu tevdi edilen görevi şeref bilip, vatan ve millet uğrunda her an şehadete hazır olan bir görev şuuruyla, vazifesini ifaya devam edecektir.

Değerli kardeşimiz Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün acısı yüreğimizde Vatan ve milletimize hizmet sevdamızı daha da perçinlerken Aziz milletimizin, Ailesinin ve Mülki İdare camiamızın başı sağolsun...

Kardeşimizin şehadeti kutlu, mekanı cennet, makamı peygamber efendimize komşu olsun'dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI