ORMANCILAR TOPLANDI

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde Temmuz Ayı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

YÖREDEN HABER 20.07.2023 11:10:57 83 0
ORMANCILAR TOPLANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde Temmuz ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisi ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetleri ile diğer çalışmalar hakkında durum tespit ve yılsonu hedeflerinin değerlendirilmesi yapıldı. Orman İşletme Müdürleri sorumluluk sahalarında yürüttükleri ormancılık çalışmalarını sunum eşliğinde anlatarak, karşılaşılabilecek sorunların ön görülmesi ve alınacak tedbirler hakkında ilgili şube müdürleriyle istişarelerde bulundular.

Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, hava sıcaklıklarının artması ve yangın riskinin yüksek olması sebebiyle alınan tedbirlere uyuması ve nöbetçi amirlerin personeliyle birlikte teyakkuzda bulunması gerektiğini belirtti. Ayrıca 2023 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi ve belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konularında tüm birimlere verdiği talimatlarla toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI