CHP Pazar’da Gövde Gösterisi Yaptı

31 Mart 2024 Yerel seçimlerde CHP’den Pazar Belediye Başkanı adayı olan Neşet Çakır, Pazar Demokrasi Meydanında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

SİYASET 4.03.2024 14:52:00 975 1
CHP Pazar’da Gövde Gösterisi Yaptı

ALİ AKYILDIZ

31 Mart 2024 Yerel seçimlerde CHP’den Pazar Belediye Başkanı adayı olan Neşet Çakır, Pazar Demokrasi Meydanında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Demokrasi meydanındaki aday tanıtım toplantısına CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ’da iştirak etti.  Milletvekili Tahsin Ocaklı, İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu ve diğer hatiplerin konuşmasının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır, Belediye Meclisi üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri topluca kalabalığı selamladılar.

Başkan aday Çakır, Projelerini tek tek anlattı. “Asla ayrımcılık yapmadan verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz.” dedi.

Çakır, Zaman içinde neler yapacağını hangi projelerle seçmenin karşısında çıkacağını da dile getirirken en önemli vurguyu ise “ hep birlikte yapacağız” bu işler “birlik ve beraberlikten geçer”, “asla size yapamayacak olduğumuz sözleri vermeyeceğiz” diyerek meydanda toplanan gruba da teşekkür etti.

Coşkulu kalabalık, tanıtımdan sonra  CHP Kadın Kollarının hazırlamış olduğu derlemeyi hep bir ağızdan seslendirerek horon eşliğinde sonlandı.

 


Vatandaş
4.03.2024 18:51:17
Bizim millet kaypaktır. Son dakikada AKEPE genel merkez para yemlemesiyle rüzğar değişir. MEHEPE de üstüne düşeni yapıp çekilir AÇEPEYE Hayırlı olsun. Topluma değil kişilere hizmet edilmiş 15 yılın üstüne bir beş yıl daha eklenir yeter mi ? yetmez daha beter olsun bu zihniyetlere.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI