MUHTARLAR BAŞARI DİLEDİ.

AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Sabri Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

SİYASET 5.12.2013 14:07:07 27 0
MUHTARLAR BAŞARI DİLEDİ.





Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ve dernek yönetim kurulu üyesi muhtarlar, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Sabri Aydoğdu’yu parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


Dernek Başkanı Avcı, muhtarların hizmet anlamında birinci müracaat ettikleri yerin ülkeyi idare eden hükümet olduğuna dikkat çekerek, “Bizler siyaset kurumunun dışında olan seçilmiş muhtarlarız. Amacımız seçildiğimiz köylerimize hizmet taşımaktır. Bunu da hükümet kanalıyla almaktayız.

Sizlerin hükümetin Pazar’daki temsilcisi olmanız hasebiyle yapacağınız olumlu çalışmaların vatandaşımıza da hizmet olarak yansıyacağı gerçeğinden hareket ederek yeni görevinizde başarırlar diliyoruz”
dedi.

akpart.jpg

Başkan Sabri Aydoğdu da Muhtarlar Derneği Başkan ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hepimiz hizmet için bu makamlara getiriliyoruz. Pazarımızda iktidarımız döneminde önemli çalışmalarda bulunuldu. Bu bir bayrak yarışıdır.

Adem başkanımızla birlikte devam eden çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla devam ettireceğiz. Her konuda olduğu gibi muhtarlarımızla da istişarede bulunup Pazar’ın hayrına olacak çalışmaları ivedilikle tamamlayacağız”
diye konuştu.

akpart2.20131205115227.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI