MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ŞAMLIOĞLU’DAN VALİ BAYDAŞ’A ZİYARET

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Trabzon Programı çalışmaları ve bir kısım ziyaretlerinin ardından memleketi Rize’ye geldi.

EĞİTİM 21.10.2023 12:33:54 80 0
MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ŞAMLIOĞLU’DAN VALİ BAYDAŞ’A ZİYARET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Memleketi Rize programı öncesi Rize Valiliği girişinde, Vali İhsan Selim Baydaş tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Vali Baydaş’la yaptığı görüşmeyle ilgili ”İlimizin çok değerli valisini ziyaret ederek Rize’miz genelinde eğitim durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Gayretli çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu, Vali Baydaş’la yapmış olduğu görüşmenin ardından, Rize Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş,” Sn. Bakan Yardımcımızı ilimizde, memleketinde ve Valiliğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Rize'nin eğitim yatırımlarını ve yeni planlamaları müzakere etmekten mutluluk duyduk. Kıymetli Bakan Yardımcımızın bu nazik ziyaretine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyareti sırasında Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu'na, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın ve Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi eşlik etti. Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şamlıoğlu çalışmaları programı kapsamında doğduğu ilçesi Ardeşen’e hareket etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI