MHP Çaykent’ de de İddialı

ÇAYKENT MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İDDİALI PROJELERLE SEÇİME HAZIRLANIYOR

SİYASET 19.01.2014 09:31:31 82 0
MHP Çaykent’ de de İddialı
Milliyetçi Hareket Partisi Çaykent Belediye Başkan Adayı Bünyamın Arslan Çaykent İçin Projelerini Açıkladı.
 
Rize Merkez Adayı Dr. Zelkif Akgül’ün “Hayal edilen ve Özlenen Rize” adlı animasyon filminin ardından şimdide MHP Çaykent Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Arslan Projelerini görsel olarak açıkladı.
 
DÜĞÜN SALONU
Çaykent’te birçok etkinliğe imza atan Arslan Çayken sakinleri tarafından da sevilen bir isim. Bunun Yanınında uzun zamandır Salarha Spor’un da klüp başkanlığını başarılı bir şekilde üstlenen Arslan Çaykent Belediyesi için oldukça iddialı.
 
Gençlerin özellikle spor alanlarında ilerlemesi için elinden geleni yapan Arslan “Çaykenti Değişime Hazırlıyoruz, Çaykent Rize’de hak ettiği yeri bulacak” dedi. Bir çok projesinin olduğunu söyleyen Arslan “ Çaykent için bit çok projemiz var biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu projelerimizi 1 Nisandan sonra inşallah Çaykent’imize kazandıracağız” dedi. Yerel seçimlere erken başlayan MHP Rize Merkezde olduğu gibi ilçelerde de bu dönem iddialı gözüküyor.
 
MİSAFİRHANE
Çaykent Belediyesi düğün salonu ve gençlik merkezi: Yöre insanının düğünlerini gerçekleştirebileceği ve gençlerin bu alanda sosyal aktivitelerini hayata geçirebilecekleri bir alan olarak bu projemizin Çaykent için olmazsa olmaz olan bir proje olduğunu belirtti.
 
ÜNİVERSİTE(FAKÜLTE)
Düğün Salonu Adlı Resim…………………………………….
 
Çaykent Sahil yolu konaklama ve dinlenme yeri: gençlerin ve ailelerin oturup sohbet edebileceği ve piknik yapabileceği bir alan olarak düşündüğümüz bu proje Çaykent için önemli bir sosyal alandır.
 
Sahil Yolu Adlı Resim………………………………………….
 
Çaykent Belediyesi misafirhanesi: özellikle gurbetteki Çaykent’liler bölgede ki cenaze ve düğünlere geldiklerinde kalabilecekleri bir alanı Belediye olarak onlara oluşturmak Çaykent’in önemli bir ihtiyacıdır.
 
Misafir Hane Adlı REsimmm……………………
 
Mahallelere çocuk parkı: kiralama yoluyla her mahalleye minyatür bir çocuk oyun parkı yapmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızı güvenli bir ortamda oyun alanı sunmak Çaykent için bir ihtiyaçtır.
 
Çocuk Parkı adlı Resim……………………….
 
Spor kompleksi: kiralama yoluyla Çaykent merkezde futbol, voleybol ve basketbol sahalarını gençlerin hizmetine sunmak istiyoruz. Çaykent’de uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapıyorum ve gençlerin durumunu biliyorum. Bir çok yetenekli sporcumuz var ve onların bu yeteneklerini geliştirmelerini ve göstermeleri açısından önemle üstünde durduğumuz bir projedir bu.
 
Spor Alanları adlı REsimm………………………
 
İmar planı: Çaykent merkezde ki müşterek arazilerin temizlenip tek tapu haline getirilmeli ve bağlantı yolu yapılmalıdır. Çünkü Çaykent’in şuan ki imar durumu içler acısı bir durumdadır ve bu durumu düzelmek Çaykent için en önemli projedir.
 
Salarha Sporcu kamp eğitim merkezinin üniversiteye devredilip beden eğitimi öğretmenliğine tahsil edilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hem üniversite öğrencilerini Çaykent’e kazandırmak hemde Çaykent’li gençleri üniversiteye kazandırmayı planlıyoruz.
 
Üniversiteye Katıp adlı resim……………………………..
Ve Salarha Tüneli. Uzun yıllardır dile getirdiğimiz ve çalışmalarda bulunduğumuz Salarha tünelini Andon’dan ikinci bir geçişle Salarha vadisini güneydoğu kapısına açılması için çalışmalar yapacağız.
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI