MEHMET DEDE DENİZDE KAYBOLDU

Arhavi’de sabah saatlerinde kendisine ait teknesiyle balık tutmak için denize açılan Mehmet Aykut (70) denizde kayboldu.

GÜNDEM 22.08.2023 14:56:20 208 0
MEHMET DEDE DENİZDE KAYBOLDU

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Arhavi’de sabah saatlerinde kendisine ait teknesiyle balık tutmak için denize açılan Mehmet Aykut (70) denizde kayboldu.

Havaların müsait olduğu zamanlarda aynı saatlerde balık tutmak için denize açılan Mehmet Aykut’un düzenli olarak aynı saatlerde Arhavi Balıkçı barınağına döndüğünü ifade eden arkadaşları ancak bu defa dönmediğini, uzun süre beklediklerini ifade ederek ancak dönmeyince polise kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade ettiler.

Polisin durumu sahil güvenlik bot komutanlığına bildirmesi üzerine Hopa limanından gelen Sahil Güvenlik bot komutanlığı ekipleri aramalar sonrası Aykut’a ait tekneyi boş olarak buldukları ama şahsın kayıp olduğunu tespit ettiler.

Uzun süre hem denizde ve hem de Arhavi sahillerinde arama çalışmaları da sonuç vermedi.

Mehmet Aykut’u arama çalışmaları sabah gün ağarmasıyla beraber hem karadan, hem sahil güvenliğe ait botlarla ve denizci arkadaşlarına ait tekneler ile denizden ve hem de Sahil Güvenlik komutanlığına ait helikopterle havadan devam etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI