Kurum amirlerini misafir etmeye devam ediyor

Rize İl Genel Meclisi, Kasım ayı olağan toplantılarında Rize’de görev yapan kurum amirlerini misafir etmeye devam ediyor.

GÜNDEM 15.11.2023 12:48:04 160 0
Kurum amirlerini misafir etmeye devam ediyor
Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı başkanlığındaki 10. ve 11. birleşim toplantılarına Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Güngör ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu misafir oldu. Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri de yer aldı.
Toplantı gündeminde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Güngör Rize’deki asayiş ve güvenlik anlamında yapılan faaliyetlerle ilgili meclis genel kuruluna bilgi verirken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu Çevre ise kurum olarak hem Rize’de hem de bölgede sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, toplantının akabinde yaptığı konuşmada meclis toplantılarına katılımları ve sürdürdükleri faaliyetler hakkında meclise verdikleri bilgilerden dolayı Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Güngör ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI