KARAL,NET MESAJLAR VERMEYE DEVAM EDİYOR.

‘BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOKTUR.’

YÖREDEN HABER 29.07.2013 08:15:15 48 0
KARAL,NET MESAJLAR VERMEYE DEVAM EDİYOR.


         

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Fındıklı İlçe Teşkilatı ve Fındıklı Belediyesinin Ortak Düzenlemiş Olduğu İftar programına Katıldı.

               
            Rize’nin Fındıklı ilçesinde bir tesiste düzenlenen programa AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Fındıklı İlçe Başkanı Fethi Velioğlu ve Yönetimi, Fındıklı belediye başkan vekili, İlçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları  ve yönetimleri, köy ve mahalle başkanları ve davetliler katıldı.

               
             Okunan ezan ve açılan oruçların ardından bir selamlama konuşması yapan AK Parti fındıklı İlçe Başkanı Fethi Velioğlu, davete icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti.

              
             Daha sonrasında katılımcılara hitap eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise “ Fındıklı ilçe teşkilatımızın ve belediyemizin ortaklaşa organize ettiği bu güzel akşam için teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, Ramazan ayı Müslümanlar açısından son derece önemli bir ay.  On bir ayın sultanı diye adlandırılan bu ayın bir buçuk milyarlık İslam âlemi için önemini hepimiz biliyoruz.  Ama gelin görün ki İslam dünyasının bu mübarek aydan faydalanmasını istemeyen dış mihraklar, dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini icra ediyorlar. Maalesef batı, İslam dünyasının şu günlerde geçirdiği sancılı dönemi görmezden geliyor. Bunun örneği Amerika’nın Mısırda yaşanan olaylara hala darbe diyememesidir” dedi.

              
             Konuşmasına devam eden Karal “Bugün televizyonlarımızda görebildiğimiz tabiri caizse kıyımlar, yaşananların sadece yarısıdır. Suriye, Myanmar, Mısır ve Somali gibi Müslüman ülkelerde dikkat ederseniz kan akıyor. Dünyada bulunan 200 küsur ülkenin sadece Müslüman kesimlerine yönelik oyun ve kaoslara kulak tıkayan batı dünyası, gündemini sadece İngiliz kraliyet ailesinin dünyaya gelecek olan çocuğuna yöneltmiştir. Çocuk kız mı olacak, erkek mi olacak. Adı George’mi olacak, Micheal’mı olacak diye gündem yaratmıştır. İslam dünyasının çocukları hunharca katledilirken, bunu görmezden gelen sözde insan haklarının mabedi olan coğrafya, doğacak olan bir çocuğun adını haftalardır dünya gündemine taşımıştır. Değerli kardeşlerim, hal vaziyet gösteriyor ki, bizim bizden başka dostumuz yok şeklinde konuştu.


          Karal
“ İslam dünyasının refahını bozmaya çalışan dış mihraklar,  aynı oyunu 30 Mayısta başlatmak suretiyle Türkiye’de oynamak istediler. Ancak insanımızın sağduyusu ile bu şer odaklı oyun bozulmuş ve yaklaşan seçimlerde gereken en güzel cevap millet tarafından verilecektir” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI