İŞÇİLERE YÜZDE 70 ZAM

Arhavi Belediyesi’nde Kadrolu İşçiler ve Belediye Personel Şirketi İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

YAŞAM 22.01.2024 09:51:00 348 0
İŞÇİLERE YÜZDE 70 ZAM

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi’nde kadrolu işçiler ve Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye kadrolu ve şirket bünyesinde görev yapan personelin maaşlarına yapılan sözleşme ile %70 oranında iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Belediye Personel Ltd.Şti. Genel Müdürü Engin Erkan, Belediye İş Sendikası Rize-Artvin şube başkanı Yaşar Kaspar ve personellerin katılımıyla belediye kademe hizmet noktasında imza töreni yapıldı.

Arhavi Belediyesi Kadrolu ve Personel Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında %70 oranında artışa ek olarak sosyal haklarda da iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sözleşmenin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Sendika temsilcimiz ile birlikte imkânlarımızı zorlayarak işçilerimize verilebilecek en üst seviyede artışı sağlamaya gayret ettik. Yıllık bazda % 70 zam ile işçilerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli bir iyileştirme sağlamış olduk” dedi.


Anahtar Kelimeler: arhavi işçi zam sözleşme
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI