İlk kez gidilecek bu Parkurda bizimle birlikte olmak istermisimiz

Rize’de Faaliyet gösteren birçok turizm firmasından bir olan Kaçkaryum travel, bölge turizminde profesyonel doğa yürüyüşü, tırmanış, kamp, yayla turları, birçok macera, heyecan ve adrenalin sporlarında lider bir acente olma yolunda hız

TURİZM 27.09.2023 11:31:44 252 0
İlk kez gidilecek bu Parkurda bizimle birlikte olmak istermisimiz

Türkiye’mizin Alpleri olarak bilinen Kaçkar dağları coğrafyasında atalarımızın yüzyıllarca kullanmış oldukları yaylalar arası geçişleri sağlayan at ve katır yollarını (kervan yollarını) yeniden sunduklarını, ve bu aktiviteleri gerçekleştirirken bölgeye hakim, uzman kadro, deneyimli bir ekiple alanda olduklarını ifade eden Tevfik Karalı, bu hafta sonu düzenleyecekleri gezi hakkında bilgiler verdi.

BU HAFTA BUGÜNE KADAR GİDİLMEYEN PARKURA GEZİ DÜZENLİYORUZ.

Rehberlerimiz ve alan kılavuzlarımız uzun zamandır bu bölgede faaliyet göstermiş uzman deneyimli ve donanımlı elemanlarımız ile öncelikle faaliyetin ne derece keyifli ve eğlenceli olabileceğini değerlendirirken bir o kadar da emniyet ve güvenlik konusuna da önem veriyoruz.

HAFTA SONU GEZİ ROTASI

Tevfik Karalı, bu hafta sonu yapılacak olan gizemli gezi için Rotayı belirledi. Her hafta talep olduğunda yeni Rotalar da buluşmak istediğini ifade eden Karalı, bu haftaki gezi için şu ifadeleri kullandı.

“Araçlarımız sabah Rize’den çay çarşısından saat 8 de hareket edecektir. İlçelerimizden gelecek katılımcılarımızla Çamlıhemşin’de buluşuyoruz. Burada alınacak ihtiyaç molası sonrası Huser Yaylasına doğru harekete geçiyoruz. Takriben bir buçuk saatlik bir yolculuk sonrası yürüyüşün başlayacağı noktaya Ombole deresine varıyoruz. Rotamız Kaçkar yaylası-Oğvame-Kaynısar tepesi-Kvadirku üzerinden Avusor yaylasına iniyoruz. Yürüyüşümüz yaklaşık dört saat öngörülmektedir. Hava koşulları ve katılımcı performansı da etken olabiliyordur.”

KATILIMCILARDAN İSTENENLER

“Takriben 13km den oluşan rotamızda derin bir vadi birçok tepe bir de aşıt olarak bilinen yerleri yürüyeceğiz. Sağlıklı her insanın yürüyebileceği şekilde olan rotamıza herkes katılabilir. Sadece yanınızda hava şartlarına uygun kıyafet, yürüyüşe uygun bot, atıştırmalık ve su bulunması yeterli olacaktır. Daha önce hiç yürünmemiş olan bu parkurların ilk heyecanı ve deneyimini bizimle yaşamak ister misiniz?

İLETİŞİM İÇİN GEÇ KALMAYIN YER AYIRIN

KACKARYUM TRAVEL

Tevfik KARALI 0 532 2247592 -0 505 911 1213

Yıldıray KARALI 0536 4701011

ÖNEMLİ NOT; GEZİYE KATILIMCI SAYISINA GÖRE ARAÇ TEMİNİ EDİLECEĞİNDEN MUTLAKA BİLGİ VERİLMESİ GEREKİR.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI