İLÇE MÜFTÜSÜ ŞAHAN’DAN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇIKLAMASI

Müftü Şahan, “Pazar ilçemizde de halen ilçe Müftülük binamızın 1 ve 2. Katlarında modern sınıflarda tecrübeli hocalarımızla hizmet vermekteyiz."

TEFEKKÜR 7.09.2023 09:19:21 201 0
İLÇE MÜFTÜSÜ ŞAHAN’DAN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇIKLAMASI

Pazar İlçe Müftüsü Recep Şahan, 4-6 Yaş Kur’an Kursu konusunda açıklamalarda bulundu. Şahan açıklamasında , “Okul öncesi 4-6 yaş eğitimine çok önem veriyoruz. Bu grup kurslarımızda değerler eğitimi odaklı eğitim veriyoruz “ dedi.

Şahan özetle açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Başkanlığımız toplumun her kesimine, her yaş grubuna yönelik din hizmeti vermektedir. Kur’an Kurslarımız vasıtasıyla da Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilmektedir. Kur’an Kursları yelpazesinde 4-6 yaş grubu önemli bir yere sahiptir. Buna çok önem veriyoruz? Çünkü insanın karakter oluşumu 7 yaşından önce yüzde 70'ler nispetinde tamamlanıyor. Biz de istiyoruz ki insanımızın karakter yapısının oluşumunda maneviyat da olsun, milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş bir karakter gelişiminin oluşmasında gayret gösteriyoruz.”

İlçe Müftüsü Recep Şahan açıklamasını şöyle tamamladı:

“Pazar ilçemizde de halen ilçe Müftülük binamızın 1 ve 2. Katlarında modern sınıflarda tecrübeli hocalarımızla hizmet vermekteyiz. Kursumuzda okul öncesi gerekli tüm eğitimin yanı sıra başkanlığımızın belirlediği program çerçevesinde seviyelerine uygun din eğitimi verilmektedir. 24 Temmuz’da başlayan kayıtlarımız 18 Eylül’e kadar da devam edecek. Miniklerimiz 11 Eylül’de ders başı yapacaklar. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder tüm öğrencilerimize başarılar dilerim”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI