İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM 3.04.2024 10:16:00 298 0
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. maddesi gereğince idarede birliğinin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, teşkilatın uyumlu çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısına Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, İl İdare Şube Başkanları ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Toplantıda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon-Rize İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu tarafından TKDK'nın 2024 yılında ilana çıkılan hibe başlıklarının yer aldığı ilgili sunum yapıldı.

Kurum amirlerinin görüş, öneri ve taleplerine yer verilen toplantıda, değinilen konular hakkında çeşitli istişarelerde bulunan Vali Baydaş; kurum ve kuruluşlara TKDK’nın hibe başvuru başlıklarının kamuoyuna hızlıca duyurulması, takiplerinin yapılması ve yapılan başvuruların alınarak, gecikmelere mahal verilmeden etkin ve süratli bir şekilde sonuçlandırılması ile proje hazırlama sürecinde gerekli yardımın ve kolaylıkların sağlanması, projelerin takibi hususunda yetkililere talimatlarda bulundu.
 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI