HOPASPOR PLAY OF İÇİN SALDIRIYOR.1-0

Artvin Hopaspor sahasının yıkım çalışmaları dolayısıyla Pazar ilçe stadında oynadığı zorlu Edirnespor karşılaşmasında 3 puanı tek golle almasını bildi.1-0

SPOR 4.04.2024 10:02:00 370 0
HOPASPOR PLAY OF İÇİN SALDIRIYOR.1-0

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Play Of yoluna devam etmek için çıktığı 6 puanlık Edirne karşılaşmasını, kendi sahasının yenilenme amacıyla yıkım çalışmalarından dolayı Pazar İlçe stadında oynadı.

Şahin Berker, Ünal Doğu ve Azem Zorlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya mutlak galibiyet için çıkan Artvin Hopaspor karşılaşmanın başından itibaren rakip kaleye inmeye başladı. Peş peşe ataklarla Edirne ceza sahasına inen Artvin Hopaspor çok istediği golü de 25.nci dakikada tecrübeli oyuncusu Ufuk Ayaydın’ın ayağından buldu.

İlk devreyi bu skorla kapatan Hopaspor ikinci devrede sahada oyun hâkimiyetini kaybetmeden konuk ekibin ataklarını yerinde kesmesini bilerek galibiyeti korudu ve karşılaşmada Hopa sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hopaspor aldığı bu galibiyetle puanının 34 e çıkartarak 7.nci sıraya yükseldi. Konuk ettiği Edirne sporda 37 puanda kalarak 6.ncı sıradaki yerini korudu.

Artvin Hopaspor bu hafta sonu da yine 6 puanlık bir karşılaşmada deplasmanda İnegöl Kafkas spor ile oynayacak. İnegöl Kafkas spor grupta 38 puana 5.nci sırada yer alıyor


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI