HASTANEYE ZİYARETTE DOKTOR MÜJDESİ

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, Başkan Ahmet Basa ile ziyaret ettiği Kaçkar Hastanesi'nde Başhekim Özdemir'den brifing aldı.

SAĞLIK 4.02.2014 22:12:12 48 0
HASTANEYE ZİYARETTE DOKTOR MÜJDESİ
Hastane ziyaretinde Basa’ya, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları eşlik etti.

Yerel seçim çalışmaları sırasında Hastane Başhekimi Dr. Ali Özdemir’i makamında ziyaret eden heyet, daha sonra hastane personelini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Hastanede yatan ve yakınlarını da ziyaret eden Basa, hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yetkililerden hastane hakkında genel bilgiler alan AK Parti İlçe Başkanı Aydoğdu, yaptığı açıklamada, vatandaşlara ve hastalara daha kaliteli hizmet sunmak ve hastanenin eksiklerinin giderilmesi için her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını  ve daha sonra 
Aydoğdu, “Bölge hastanemiz hepimizin gözbebeği. Önemli biz sağlık hizmeti veriyor. En büyük sıkıntımız uzman hekim eksikliği. Çeşitli nedenlerle burada zaman zaman doktor eksiklikleri yaşanıyor. Sayın başhekimimizden detaylı bir rapor alıyoruz. Cumartesi günü Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı Bey Pazar ilçemize teşrif buyurarak bir toplantı gerçekleştirecekler. Şimdiden hazırlıklarımızı tamamladık. Bu anlamda bugün de Belediye Başkanımız Ahmet Basa Bey ile hastanemizde bir dizi incelemelerde bulunup değerli başhekimimizden eksiklerle ilgili, detaylı bilgiler aldık. Ayrıca bir rapor hazırlayıp Bakanımıza sunacağız. İnşallah buradaki eksikleri giderme noktasında Bakanımızın da destekleriyle sorunu çözeceğiz” dedi.

Özdemir ise Başkan Basa ve beraberindeki heyete ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hastane hakkında bilgi verdi. Ve Basa’ya başarılar diledi.

Daha sonra heyet, ilçede bulunan bazı resmi kurumları da ziyaret etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI