Günün Fotoğrafı: Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri

Günün Fotoğrafı olarak Pazar Belediyesine ait Ocak Köyü deniz sahilinde hizmete açılan Sosyal Tesisleri sizlerle paylaşıyoruz.

YAŞAM 26.03.2024 10:56:00 602 1
Günün Fotoğrafı: Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri

Pazar Belediyesi tarafından uzun süredir yapımı devam eden ve Ramazan ayının tam da ortasında Personele verilen iftar yemeğiyle açılan Sosyal Tesisleri günün fotoğrafı olarak sizlerle paylaşıyoruz. Fotoğrafı çeken Ali Akyıldız'a teşekkür ediyoruz.

Ayrıca, Bu tesisi ilçemize kazandıran ve 31 Mart 2024 tarihinden sonra Belediye Başkanlığını bırakacak olan Ahmet Basa başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.


Engin ekşioğlu /ist.
27.03.2024 21:28:52
Nitekim açıldı pazar ıçın çok geç kalınmış bir sosyal mekan.pazarın artık bir turizm şehri olması lazımdı.ilçemızde yapılan havaalanı ve turizm cenneti aydır yaylasınıda kendisine artı olarak çevirebilirdı.elınde güçlü bir iktidar olduğu halde bununda nimetlerinden faydalanamadı.bunların hepsini bir araya toplarsak yerel ıdarenın pazarda yaptığı kocaman bir sıfır.sözde eski ilçe olduğunu soluyoruz ama diğer ilçelerin çok gerisinde kalmış.temennımız yenı işbaşına gelecek başkanın bu konulara önem vermesidir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI