Günün Fotoğrafı; Kaçkar Mezovit

Fotoğrafın Çekildiği yer: Rize, Çamlıhemşin, Kaçkar Mezovit

YAŞAM 10.02.2024 09:59:00 400 0
Günün Fotoğrafı; Kaçkar Mezovit

Günün Fotoğrafı için her gün yeni yeni çalışmalar geliyor. Konuya hassasiyet gösterip çalışmalarını bizimle paylaşan tüm dostlarımıza kaçkar53.com ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Bu kez Rize’den, değerli TFSF Onayalı Fotoğraf yarışmalarında jüri üyeliği yanında birçok organizasyonda da görev alan Rizeli Erdoğan Muradoğlu fotoğrafını bizlere gönderdi. Kendisine teşekkür ediyorum.

KDRK (Dağcılık) Derneği başkanlığı da yapan Erdoğan Muradoğlu aynı zamanda Fotoğraf ve Kameramanlık bölümü mezunu….

Erdoğan Muradoğlu Kimdir….

1958 Rize merkez doğumlu, Türk Telekom da 33 yıl tekniker (Teknik Uzman)  olarak görev yaptı. 2009 yılında emekli oldu. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif görevler aldı Rize’de ilk Fotoğraf Sanatı Derneği kurucu üyeliği ve yöneticiliği yaptı,  birçok sergiye eserleriyle katıldı,  TFSF onaylı Fotoğraf yarışmasında jüri üyeliği yaptı, iki tanıtım kitabı hazırladı, TRT Türk de yayınlanan Zamanın Tanığı belgeselinde 13 bölüm kameramanlık yaptı.  İki dönem Rize kent konseyi yürütme kurulunda görev aldı, bir dönem KDRK (Dağcılık) dernek başkanlığı yaptı. Fotoğraf ve Kameramanlık bölümü mezunu olup Fotoğraf Sanatı Derneği ve Halk eğitim bünyesinde Usta öğretici olarak fotoğraf eğitmenliğine devam etmektedir. Hobi olarak resim çalışmaları yapmaktadır. Bir kız çocuğu babasıdır.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI