FINDIKLI ÜLKÜ OCAĞINDA DEVİR TESLİM

Geçtiğimiz gün Fındıklı Ülkü Ocakları Gençlik Kolları başkanlığına Tolgahan Yaşar Atandı. Atamasını bizzat Rize Ülkü Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Onur Kanbur Gerçekleştirdi.

SİYASET 23.01.2014 13:50:50 97 0
FINDIKLI ÜLKÜ OCAĞINDA DEVİR TESLİM



Doğancan İLEK

Atama Başkan Kambur’un yönetiminde gerçekleşirken Yönetimde bulunan Ömer Kaya, Mükremin Çetinoğlu ve gençlik kolları katılımı ile gerçekleşti. Başkan Kanbur yaptığı konuşmada; “Bunun bir bayrak yarışı olduğunı görev değişikliklerinmin ocaklarımızda birliğin beraberliğin ve dinamizmin bir gereği olduğunu vurguladı.  Ortaöğretimdeki okul başkanlarımızın ve yönetiminin hazır bulunduğu atama da gençlere rahmetli Başbuğumuz'un Gençler, hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin!..'öğüdünü şiar edinerek faliyetlerini yürütmelerini ve topluma örnek bireyler olarak ülkenin geleceğinde söz sahibi olmak için kendilerini her alanda yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Bu vesile ile Ülkü Ocakları'nın varlık sebebi olan gençlere her zaman güvendiklerini onlarında bu sorumlulukla hareket etmeleri gerrektiğini söyledi.”
 Fındıklı Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Tolgahan Yaşar; “ kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini aldığı bu şerefli görevi layıkı ile yapmak için yollarının uzun ve çetin ancak bir o kadarda onurlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.”  Yapılan ülkücü yeminini ardından şehitlerimizin ruhuna okunan Yasin-i Şerif tilaveti ile program son buldu. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI