Final karşılaşmaları ardından sona erdi

TVF ve Hopa Belediyesi organizasyonu ile gerçekleşen 2023 Pro Beach Tour Hopa etabı son gün yapılan final karşılaşmaları ardından sona erdi. Turnuvada Bayanlarda Merve Çelebi-Esra Betül Çetin ikilisi, erkeklerde de şampiyon oldular

TURİZM 24.07.2023 12:02:40 87 0
Final karşılaşmaları ardından sona erdi

Hayati Akbaş

HOPA- Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Hopa Belediyesi’nin iş birliğiyle organize edilen Bioderma Pro Beach Tour Hopa Etabı, oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

3 gün süren ve 16 erkek-16 bayan takımının nefes kesen karşılaşmalarına sahne olan turnuvanın son gün yapılan final karşılaşmalarına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan vekili Alper Sedat Aslandaş, Ayder Su Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Akdeniz ve kalabalık bir sporsever Hopalı takip etti. Tribünleri dolduran sporseverler yapılan karşılaşmalarda her güzel hareketi alkışladılar.

TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluşan organizasyonda kadınlarda şampiyonluğa finalde Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ikilisini 2-0 (21-19, 21-16) mağlup eden Merve Çelebi-Esra Betül Çetin ikilisi ulaştı.

Üçüncülük maçında ise Dermoskin ( Hatice Can Tonbul-Melis Durası) takımını 2-0 (21-16, 21-16) mağlup eden Tigon (Müge Ocakçı-Öykü Akdemir) takımı elde etti.

Erkekler kategorisinde şampiyonluğa finalde Batuhan Kuru-Sacit Kurt ikilisini 2-0 (21-18, 21-15) mağlup eden Yusuf Özdemir-Ahmet Sacit Tür ikilisi ulaştı. Üçüncülük maçında ise Sefa Urlu-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi, Armin Kami-Behnam Tavakoli ikilisini 2-0 (21-14, 21-12) mağlup etti.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ve Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi takdim etti. Törende ayrıca tüm takımlar, Türk voleybolunun efsane isimleri Dünya Baltacıoğlu ve Metin Görgün’ün anısı için yapılan özel tişörtlerle kürsüye çıktılar.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ adına TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş’a teşekkür plaketi takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI